Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'pusty' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Witam. Przeczytałem już sporo na ten temat ale nie udało mi się rozwiązać problemu. Mam 2 tablety (galaxy tab 2 oraz jakiś teclast - pracujący na atomie) i w obydwu przypadkach logcat nie wyświetla kompletnie nic. Za to w przypadku urządzeń wirtualnych wszystko działa super i mam komplet logów. Próbowałem adb logcat i mam na samsungu: Unable to open log device '/dev/log/main' a na teclascie Unable to open log device 'main' Wczoraj znalazłem poradę żeby wejść w adb shell i doinstalować moduł (logger.ko - jeśli dobrze pamiętam). I to faktycznie coś zmieniło na tablecie samsunga. Teraz w logu mam COŚ ale to są tylko jakieś komunikaty systemowe. Nie mogę natomiast wyświetlić nic dotyczącego aplikacji, którą uruchamiam. Natomiast na teclascie nie ma tego pliku logger.ko więc ta porada nic tam nie daje. Ma ktoś jakieś pomysły? Jeszcze raz powtarzam, że przeczytałem i sprawdziłem mnóstwo porad. Wszelkie "włącz i wyłącz", "włącz integracje z adb", "wciśnij reset log" nie działają. Przekopałem kompletnie konfiguracje tabletów oraz android studio. Pracuje na Windows 7. Próbowałem już różnych driverów do tabletów.
  2. Witam jestem posiadaczem Sony Tipo (Android 4.0.4) od tygodnia, pousuwałem sobie niepotrzebne widgety ale pozostały po niech puste pulpity (aż 5) nie potrzebne mi są kompletnie, chciałbym mieć jedynie 2-3 pulpity. Jak usunąć te puste pulpity? uszczypnięcie nie działa, a w starej x8 puste usuwały się automatycznie>. Dziękuje za pomoc
  3. Witam wszystkich! Od razu mówię, że szukałem tematu i nie znalazlem nic na ten temat. Chodzi o to, że mój telefon "wpisał" dzwieki z karty pamięci. Były one dostepne w ustawieniach dzwonka. Następnie po usunięciu ich z karty nadal zostały one dostępne, ale że nie ma pliku, pozostaje tylko ich pusty obraz. Czy jest sposób żeby system przestał je widzieć? Jest ich sporo i zasmiecaja mi. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
  4. Witam, Mam taki oto problem, nie znalazłem niestety jego powodu ani rozwiązania: na fabrycznej karcie pamięci zauważyłem niepokojąco małą ilość wolnego miejsca, pomimo wykorzystania mniej, niż połowy objętości karty. Zacząłem więc sprawdzać rozmiary poszczególnych folderów i dotarłem do folderu "others", który to jest pusty (przeglądając go z poziomu telefonu przez Astro File Menager, jak i z poziomu komputera). Jednak jego rozmiar wynosi ponad 800MB! I teraz szczegóły: -przeglądając folder z kompa jego rozmiar to 0 i jest pusty w środku (również przy odznaczonym ukrywaniu plików systemowych i ukrytych), -przeglądając folder przez menedżer plików ASTRO, jest on pusty w środku i jego rozmiar wynosi ponad 800MB, -zaglądając w pamięć karty pokazuje mi ~200MB wolnych, co po dodaniu wielkości innych folderów daje ~1000MB - więc nie jest to błąd podawanych danych, tylko faktycznie gdzieś te 800MB "wisi". Może po prostu o czymś nie wiem, i w tym folderze faktycznie coś jest? Proszę o pomoc, pozaglądajcie u siebie, czy wielkość folderu others zgadza się z jego zawartością. Brakuje mi tych 800MB, bo przy pojemności karty 2GB jest to prawie połowa. Druga sprawa - jak będę w przyszłości zmieniał kartę, to nie chciałbym utracić tych niewidocznych danych, o ile są w jakiś sposób ważne. Z góry dzięki za wszelką pomoc.
x