Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'recovery mode' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 7 wyników

  1. Witam, mam taki oto problem, chciałem zrobić hard reset gdyż przymierzam się do sprzedaży N6P. Dawniej, poruszałem temat zmiany trybu USB, od tamtej pory cos pokombinowałem, nadal ładuje mi powerbanka przez usb-c, ale do rzeczy Po naciśnięciu Recovery mode - telefon restaruje się i pojawia się ekran z robocikiem i czerwonym trójkątem oraz komendą - Brak polecenia. Panowie i Panie - jakieś sugestie ?
  2. witam od paru lat jestem użytkownikiem asus memo pad hd 7. Ostatnio kiedy chciałem go włączyć po ładowaniu nie odpowiadał. Trwa to do dzisiaj. Nie dizała też po : -podpięciu do ładowarki -recovery mode nie chce się właczyć -dłuższe przytrzymanie przycisku power też nie działa Tablet nie był naprawiany. Proszę o szybką pomoc
  3. Witajcie, Sprawa root'a na spiricie jest już rozwiązana, znacie może jakiś sposób i działające pliki, żeby uruchomic na tym telefonie custom recovery? Próbowałem różnych wersji TWRP i CWM, niestety zawsze z błędem boot'a.
  4. Witam serdecznie, Jestem świeżutkim posiadaczem z3c i zaraz po zakupie chciałem się wziąć za instalację Cyanogenmoda. PIerwsze od czego zacząłem to rootowanie telefona. Znalazłem instrukcję wg której muszę wyłączyć telefon, odczekać 5 s następnie uruchomić i gdy się zapali dioda LED mam wciskać volume up albo down. Problem polega na tym, że dioda LED w ogóle się nie zapala przy starcie telefonu. OK, nie potrzebuję tego, mam narzędze ADB i nim też mogę wejść w recovery mode. Wiec jadę: adb reboot recovery Po wykonaniu adb telefon się restartuje.... normalnie a nie w recovery mode, jak można oczekiwać. Zacząłem więc googlać sprawę i znalazłem na zagranicznym forum sugestię aby przywrócić jakiegos starego stocka tj android 4.4.4. Zrobiłem to i zupełnie nic nie pomogło. Mój model to D5803. Jakieś sugestie?
  5. Witam, dzisiaj po próbie aktualizacji systemu w mojem S3 pojawił się problem, mianowicie nie mam możliwości załadowania systemu, cały czas pokazuje się ekran początkowy z wypisanym modelem mojego telefonu i nie mam również możliwości wejścia w tryb Download i Recovery. Przeszukałem już internet ale zazwyczaj na wszystkich forach problem sprowadza się od Odina, no ale bez Download mode nic nie mogę zdziałać. Bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki, jeśli potrzebne są jakiekolwiek informacje to proszę pytać, po prostu nie wiem jaka wiedza jest Wam potrzebna. Z góry dziękuję
  6. Witam. Przetrzepałem dobrze forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Otóż wczoraj zabrałem się za Rootowanie mojej G1. Robiłem wszystko jak należy. Pierwsze CID, potem Downgrade, logowanie na koncie gmail, kopiowanie plików recovery.img i update.zip, cała akcja z telnetem... wszystko przechodziło bez problemu poza ostatnią komendą gdzie wyskoczył error że recovery.img jest tylko do odczytu. Nagrałem na kartę ten sam plik tylko z innego źródła, odpaliłem cały proces związany z telnet jeszcze raz i wszystko poszło ok. Wyłączyłem telefon, w celu wgrania HardSPL. I jak pisało na forum, należy odpalić telefon w Recovery Mode. Niestety nie da się wejść do Recovery Mode. Po naciśnięciu HOME i POWER pokazuje się logo T-mobile, po ułamku sekundy Pokazuje się logo Ery (cały czas trzymam HOME). Czekam jeszcze kilka sekund i restartuje się... T-mobile, Era... i w koło macieju to samo. W ogóle nie odpala się RM. Aa jeszcze jedno... chcąc pobrać ROM Manager z Marketu okazuje się ze go w ogóle nie ma w Markecie. Z góry dzięki za pomoc
x