Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 's73' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 6 wyników

  1. Witajcie, zdaję sobie sprawę że być może podobny temat gdzieś już był, znalazłem kilka ale to nie było to czego szukałem. Forum to zostało mi polecone, dlatego właśnie piszę w nadziei na uzyskanie dobrych rad . Mój problem polega mianowicie na tym, iż posiadam tablet S73, wersja z 3 przyciskami na obwódce obudowy i przyciskiem "home". Jakieś pół roku temu wgrałem jakiś rom.., nie pamiętam już jaki, ale wczoraj zaczęły się z nim dziać różne dziwne rzeczy, a 2 sprawa znudził mi się i postanowiłem wrócić do fabrycznego. Robiłem tak jak w instrukcji Gooclevera...., pisało tam że po wgraniu tablet automatycznie się wyłączy, gdy zaczął się wgrywać wyszedłem na chwilkę, gdy wróciłem ekran był czarny... Pomyślałem że się wyłączył, lecz... nie daje się go od tamtej pory włączyć, być może pomyliłem wersje oprogramowania którą należało wgrać, na stronie producenta są 3 wersje. Rozebrałem tablet, sformatowałem wewnętrzną kartę, wsadziłem na nowo, na zewnętrzną nagrałem nowe programowanie, ale tablet wgl nie zaskakuje, ekran czarny... ;/ . Nie wiem co mam dalej robić, a gdy myślę że straciłem 700zł to nie krew zalewa...;/. Dlatego proszę was o pomoc, na pewno nigdy jej Wam nie zapomnę . Pozdrawiam
  2. zimon10

    Martwa bateria - nic nie ładuje

    Cześć, posiadam jedno przyciskowego s73, w którym to bateria nie trzyma już napięcia . Tablet działa jedynie przy podłączeniu do ładowarki co mija się z celem.... Bateria była już raz wymieniana w serwisie na gwarancji, jednakże dziś jest już dawno po niej. Czy wiecie gdzie mogę zakupić baterie, albo jakiś jej zamiennik/ odpowiednik. Może mieliście takie same problemy. ( Dodam że bateria była zawsze ładowana po uprzednim jej rozładowaniu ). Chciałbym jeszcze trochę się nim " nacieszyć" nim przejdę na iPada mini. Pozdrawiam i liczę na pomoc z Waszej strony
  3. Witam wszystkich. Posiadam tableta GoClever S73 i mam problem z WiFi. Na początku wszystko działało w 100%, wyszukiwał sieci, można było korzystać z internetu itd. Ale wczoraj zainstalowałem programik na tablecie, a mianowicie WeFi (Program który umożliwia łapanie sygnału Wi-Fi nawet gdy będzie normalnie poza zasięgiem czy coś w tym stylu). Podczas instalacji programu nie wystąpił żaden błąd. Program się uruchomił i wykrył sieci jakie znajdują się w otoczeniu Wi-Fi. Natomiast po kilku restartach (wyłącz-włącz wifi) stało się coś dziwnego, a mianowicie sieci były nadal dostępne (Ale tylko w programie, nie w ustawieniach), ale samoistnie się wyłączyło Wi-Fi, zarówno w programie jak i w ustawieniach. Podczas próby włączenia przez ustawienia przez 4-5 sekund było zaptaszkowane na "Włączone" a po chwili automatycznie się wyłączał, a najdziwniejsze jest to, że w ustawieniach już nie wyszukiwał sieci. Pomyślałem sobie, że spróbuje odinstalować programik - nic nie pomogło, więc już mi ręce opadły. Ale wpadłem na jeszcze inny pomysł. Usunąłem wszystkie programy z tableta i przywróciłem ustawienia fabryczne. Potem ponownie włączyłem tablet (trochę trzeba było poczekać) i bardzo się zawiodłem! NIC TO NIE DAŁO! I co ja teraz zrobię? Czy wiecie jak rozwiązać ten problem?! Każda odpowiedź będzie mile widziana! Wersja Androida 2.3. Pozdrawiam.
  4. System32

    Czy będzie jakaś aktualizacja?

    Jak myślicie? Pisałem do nich w tej sprawie ale odpowiedzi nie otrzymałem. Bo tablet pracuje tragicznie, co chwila zawiesza się itp. tragedia po prostu a to przeszkadza sporo w pracy.
  5. kakalko4

    s73 + ETUI KLAWIATURA wtf

    Czy teraz przed świetami oplaca sie kupic nowy s73 z trzema przyciskami i etui klawiatura gratis za 600 zl czy poczekać po nowym roku
  6. lukaszekp

    GoClever S73

    Właśnie dostałem S73 specyfikacja prawie jak CorePad 7 Capacitive Samsung A8 S5PV210 Android 2.2 Tablet [CorePad-7] - $199.50 : MP4 Nation!, :: Low Priced MP4, MP3 Players and the latest scoop on the newest MP4 Player tylko procek ma 1GHz. Co najdziwniejsze soft od firmy HaiPad działa i mam Android 2.3.1 z Flash 10.2 na tym urządzeniu NOVA działa ok oraz Asphlat 5 Link do FW http://u.115.com/file/aqp1qmis#
x