Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'sHealth' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 4 wyniki

  1. Wczoraj zauważyłem, że S Health pokazuje nieprawdziwe dane. Używam aplikacji do biegania i jazdy na rowerze wraz z zegarkiem Gear S. Rożnica w przebiegniętym dystansie a wskazaniem aplikacji to prawie 1,5 km! Apka pokazała 5 kilometrów, trochę zdziwił mnie czas więc sprawdziłem na mapie dystans, wyszło mi ok 3,6 km. Wyeksportowałem GPXa z aplikacji, wrzuciłem do google earth - wynik 3,6 km. Ktoś się spotkał z takim problemem? Dziwne jest to, że dane są dobrze zarejestrowane (patrz GPX) a aplikacja tak bardzo przekłamuje. Na szybko sprawdziłem inne pomiary i też są różnice :/ edit: dane z jazdy na rowerze zgadzają się (gpx i wyniki w aplikacji takie same)
  2. Witam. Od niedawna jestem posiadaczem pierwszego w mojej karierze smartfonu ze stajni Samsunga jakim jest Galaxy S7. Mój problem polega na tym, że gdy używam czy to Endomondo czy S Health, dopóki ekran jest aktywny wszystko działa jak należy. Endomondo ładnie maluje trasę etc... Natomiast gdy zablokuję ekran GPS jakby gubił sygnał. Objawia się to tak, że dopóki ekran jest aktywny aplikacja maluje trasę, blokuję ekran i wrzucam do kieszeni. Następnie gdy go odblokuję, po przejechaniu powiedzmy jakiegoś odcinka trasy łapie sygnał GPS i pokazuje ładną prostą linię pomiędzy punktem gdzie ekran był aktywny, a miejscem w którym odblokowałem telefon. Czas płynie normalnie, natomiast brak jest zarejestrowanej trasy, przebytego dystansu czy prędkości. Podobnie dzieje się w aplikacji S Health. Zlicza tylko czas i nic poza tym. Przebyty dystans wynosi albo 0km jeśli zablokowałem tuż po uruchomieniu albo aż tyle ile zdążyło naliczyć przed zablokowanie ekranu. Działanie analogiczne do yt, z tym, że zablokowanie ekranu wstrzymuje aplikację yt, a tutaj aplikacja działa, ale nie zlicza dystansu i prędkości. Czy ktoś miał podobny problem lub orientuje się jak można go rozwiązać? Nadmienię tutaj, iż reinstalowałem Endomondo dwukrotnie i nic nie pomogło. Już moja stara Nokia N8 śmigała jak należy. Jedyny mankament, to fakt iż długo szukała sygnału GPS, ale gdy już go znalazła, to cała trasa była rejestrowana bez żadnych problemów. Pozdrawiam Arek
  3. Witam. Mam problem z pulsomierzem i brakiem opcji pomiaru w aplikacji S Health. Aplikacje aktualizowałem i restartowałem telefon. Wprowadziłem w niej też informacje odnośnie wzrostu, płci i wagi. Czy jest coś co powinienem zrobić zanim będę mógł dokonać pomiaru? PS.Załączam screeny: EDIT1: Wersja oprogramowania S Health 4.7.2.0003
  4. Witam, od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem SGS4. W pierwszy dzień włączyłem kompana kroków w aplikacji S Health, kroki pięknie zliczało, dystans który przeszedłem zliczyło jak i spalone kcal. Dzisiaj jest drugi dzień, włączam aplikację klikam start przy kompanie chodu chodzę non stop a kroków ani dystansu mi nie zlicza co jest nie tak ? muszę coś włączyć / usunąć ? zainstalować ? próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale nawet to nie pomogło. Czekam na pomoc. Pozdrawiam
x