Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'sdext' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. domi.nos

    Nie mogę zamontować sd-ext

    Witam serdecznie, Od jakiegoś pół roku używam metody Link2SD. Jeśli nie wie kto w jaki sposób to działa, to gdy włączymy program za pierwszym razem, tworzy on skrypt montujący partycję ext2, dopiero potem można przenosić appki. Raz na jakiś czas zdarzało się, że nie byłem w stanie używać aplikacji z karty, coś zwyczajnie się psuło, przypuszczam że wina leżała po stronie telefonu (Data na ext2/4 tez lubi się czasem spsuć). Wystarczyło jednak wtedy tylko sformatować partycję i już wszystko chodziło. Ostatnio jednak problem nęka mnie dużo częściej, mianowicie jestem w stanie telefon włączyć dwa, góra trzy razy, potem już nie montuje. Kiedy powtórzę format nagle wszystko już jednak działa. Zastanawiam się zatem co jest problemem? Mam lekkie podejrzenia, że może być to karta pamięci. Przecież używanie zapis-odczyt przed pół roku musi odcisnąć jakieś pięto. W Recovery > Advanced > FS error check > SDEXT:, Nie pokazuje nic jak tylko suche "Success". Jakiem narzędziem jestem w stanie zdiagnozować ewentualne uszkodzenie? A jeśli karta będzie w pełnie funkcjonalna to gdzie szukać problemu? Dodam że z plikami na FAT32 nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam
  2. cały dzień się męczę i próbuje wgrać rom...udało mi sięzbić perfect spl zrobić downgrade radio ale teraz przy wgrywaniu Rom-u Cm6 wszedłem w recovery opcję wipe zrobiłem wipe dalvik-cache, wipe data/factory reset a przy opcji wipe sd:ext partition wyskakuje mi błąd run "wipe ext" via adb! to więc wszedłem w cmd wpisałem adb shell i pozniej wipe ext...to mi napisało że nie ma takiej partycji...czyli w takim razie moge opuscic ten krok i instalowac rom pomijajac wipe sd:ext???prosze o szybka pomoc bo od rana juz siedze z tym telefonem
x