Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'siecia' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 12 wyników

  1. Witam, Z dnia na dzień LG Spirit przestał łączyć mi się z siecią. Z pomocą recznego wyszukania znajdzie mi 6 siecia ale do żadnej nie mogę się połączyć. Automatyczne szukanie jak i wyciągniecie karty sim też nie przynosi efektów. Czy ktoś jest w stanie pomóc mi z tym fantem ??
  2. Witam posiadam REDMI 3 Pro, i zauważyłem że od paru dni nie moge zsynchronizować mojego konta pocztowego, w aplikacji poczta. Konto na onecie.. Macie jakieś pomysły może?
  3. Od 2 dni mam Samusnga Galaxy Tab (android 2.2) wszystko bylo fajnie az do dzisiaj. Rano kiedy chcialem sie polaczyc z internetem(livebox) przez wifi zauwazylem ze przestal dzialac. Wszedlem w ustawienia i sprawdzilem, pojawial sie komunikat "Otrzymywanie adresu IP z sieci....." i tak w kolko. Dodam ze z innymi sieciami laczy sie normalnie. Prosze o pomoc.
  4. Wczoraj dostalem xperie x10 mini pro. Byla ona uzywana, wiec zrobilem przywracanie ustawien fabrycznych. Po przywroceniu ustawien nie moge dzwonic ani smsowac, dostawac smsow i odbierac polaczen rowniez nie moge. Tak jakby sim nie bylo. Pokazuje zasieg normalnie, a nie moge wlasnie dzwonic itd. Przy wybieraniu nr wyskakuje komunikat: problem z polaczeniem lub bledny kod MMI. Prosze o pomoc. Jezeli ktos moze to prosze o kontakt pod nr gg: 5776050
  5. lukaszer8

    Problem z siecia

    Swift nie wykrywa mi sieci... Nie moge równiez nic sciagnac z marketu mozliwe ze to przez brak sieci. Z gory thx ---------- Post dołączono o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Wczoraj niechcąco usunolem wszystkie foldery z telefonu jak mialem podłączoną do kompa za pomocą kabla ;/ I moze dlatego nie chcą sie sciagac rzeczy bo cos sie podzialo z partycjami bo mam przerobionego do 2.1. Chyba ze bylo by latwiej go jakos zresetowac abym wrocil do 1.6 wiecie moze jak go zresetowc albo naprawic?
  6. Jak skonfigurować HTC Desire i netbooka Acer Aspire One 521 abym mógł korzystac z Internetu przy pomocy HotSpot-a. Netbook wykrywa HotSpot ale nie moze sie z nim połaczyc. Telefon to HTC Desire Android 2.2 (2.29.405.5) z Playa z karta Orange. W netbooku Windows 7 Starter.
  7. Mam defy od jakiś 3 miesięcy i od początku problem z przeglądaniem sieci poprzez wifi. Mieszkam w Wielkiej Brytanii i internet mam poprzez Bt Hub 2 z zabezpieczeniem WPA. Telefon generalnie łączy się, ale po jakiejś chwili wywala mi połączenie i na telefonie i na laptopie. Wtedy muszę restartować router, ale oczywiście po ponownej probie połączenia telefonu poprzez wifi historia się powtarza. Dzwoniłem już do BT i tam poradzono mi zmienić kanał na routerze, ale to nie pomogło. Kilka dni temu kupiłem dzieciom netbooka i tutaj nie mam żadnego problemu, laptop i netbook śmigają na wifi jednocześnie bez najmniejszego problemu. Zaczynam dochodzić do wniosku, ze to wina telefonu i choć co prawda internet mogę przeglądać bez problemu przez zwykłe połączenie to irytuje mnie, ze coś nie działa no i nie mogę pogadać przez skypa. Telefon w sieci T-mobile bez jakichkolwiek aktualizacji: System: Blur_Version.2.51.1 Firmware: 2.1 Kernel: 2.6.29
  8. Witam Nawiązując połączenie z moją siecią Wi-Fi telefon się łączy pobiera prawidłowo adres wyskakuje komunikat połączono natomiast nie można przeglądać żadnej strony www Prosze o jakies wskazówki.
  9. rilooGT540

    Problem z siecia wifi...

    Witam. Problem polega na tym, ze telefon polaczy sie z siecia, internet dziala, ale gdy poloaczenie internetowe jest nie potrzebne rozloaczy siec i juz nie chce sie ponownie polaczyc. Musze wylaczyc i wlaczyc wifi zeby telefon znowu mogl sie poloczyc z siecia. Problem pojawil sie po aktualizacja oprogramowania z 1.6 na 2.1.
  10. Witam:) Mam taki mały problem i mam nadzieje, że pomożecie... A więc tak, ściągnąłem sobie aplikacje Universal androot aby zrootować Hero i od tamtego czasu telefon informuje jedynie , że jest brak usługi w połaćzeniue z siecią komórkową( w ustawieniach nie da sie w ogole wejsc na siec komórkowa aby cokolwiek zdzialac!) Wii fii włacza mi sie na 20 sekund, a nastepnie wyłacza:( Pomóżcie proszę
  11. xseo

    Rozlaczanie z siecia

    Moj hero rozlacza mnie z sieca okolo 10 razy na dzien gdziekolwiek jestem, wiec wylkuczam brak zasiegu, dodam ze nigdy sam nie powroci zasieg, tylko restart, czasami nawet restart nie wystarcza i musze wyciagnac baterie, dzieje mi sie tak od 2 tygodni, mialem orginalnego softa z orange, teraz mam najnowszego lecz nie pomoglo.
  12. Z moim G2 działo się coś niedobrego. Najpierw, połączenie w Edge przestało przyzwoicie działać i za cholerę nie odbierał pakietów (tylko wysyłanie) - co skutkowało brakiem internetu. Potem (że wcześniej nie zauważyłem) odznaczyłem opcję "Używaj tylko sieci 2G" i od czasu do czasu pojawiały się ikonki 3G, a przy przesyłaniu H. Działało, ale krótko (np. po wejściu do marketu i wchodząc w pobrane elementy , automatycznie przechodziło na edge, które nie działa.. w Dolphinie podobnie po krótkim czasie). Co najgorsze, dzisiaj nie działa żadne z powyższych , a wręcz nie mogę połączyć się z siecią. Pokazane jest "brak uslugi" i przy statusie sygnału sieci mam krzyżyk. Czy ktoś miał już taki problem? Czy to jakiś wirus? (choć, tego się w ogóle nie spodziewam..)
x