Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'sony help' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam tak jak w tytule mam problem ze swoim telefonem . Szukałem na necie ale generalnie ciężko mi samemu do tego dojśc. Nie jestem jakims specem w telefonach ale przechodze do rzeczy. Otoz od wczoraj mój telefon Xperia J a dokladniej jej aplikacje przestały działać. Innymi słowy komunikat ( program Xperia przestał działać i tak ze wszystkimi aplikacjami wyskakujace komunikaty). Zrobilem reset telefonu i działało ok ale po paru godzinach znowu to samo wiec wyl/wl . Dzisiaj rano to samo a ze miałem u siebie program do czyszczenia (root coś tam ) no to wkurzyłem sie i myślałem ze coś mi szwankuje i myślałem ze to mi pomoze a po tym juz wył/wł telefonu i ten komunikat : type password to decrypt storage. Pobrałem Flashtoola ale wyskakuja mi błędy lub takie komunikaty jak poniżej : 22/013/2017 23:13:55 - INFO - Device connected in flash mode 22/014/2017 23:14:15 - ERROR - root : this bundle is not valid 22/014/2017 23:14:15 - INFO - Selected Bundle for Sony Xperia J (ST26i). FW release : 11.2.A.0.31. Customization : T-Mobile PL 22/014/2017 23:14:15 - INFO - Preparing files for flashing 22/014/2017 23:14:40 - INFO - Please connect your device into flashmode. 22/014/2017 23:14:40 - INFO - Opening device for R/W 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Reading device information 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Phone ready for flashmode operations. 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Current device : C1905 - YT910HQ6DH - 1274-5505_R1C - 1272-2325_15.4.A.1.9 - WORLD-i_15.4.A.1.9 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Start Flashing 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Processing loader.sin 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Checking header 22/014/2017 23:14:41 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors. 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Ending flash session 22/014/2017 23:14:41 - ERROR - 22/014/2017 23:14:41 - ERROR - Error flashing. Aborted 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Device connected in flash mode 22/014/2017 23:14:41 - INFO - Device disconnected 22/014/2017 23:14:51 - INFO - Device connected with USB debugging off 22/014/2017 23:14:51 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode 22/017/2017 23:17:39 - INFO - Device disconnected Licze na jakąś pomoc :/
x