Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'włączenia' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Mam problem z tabletem onda v80 plus włączam go a tam ten problem pröbowałem juz robic wpie ale to nic nie dalo tablet jest w dual boot z windowsem jedt wszystko w porzadku daloby sie jakos przejsc do niego ? Błagam pomóżcie!
  2. Witam miło wszystkich na forum. Zaczne od mojego problemu z ZTE Blade. Chodzi oto że nie moge włączyc opcji wifi i też Bluetooth oba te suwaki sa jakby właczone ale gdy wejde w więcej ustawień pokazuje wyłączone a gdy chce włączyć to wyłącza czyli gdy przesuwam wraca na to samo miejsce . Czy jesteście cos w tym temacie pomoż.
  3. Witam, wczoraj wgrałem rom MIUI. Wszystko pięknie działało, lecz dzisiaj rano przeglądając jakieś motywy ekran zrobił się zielony (w gęste paski), a potem stopniowo się ściemniał, aż był cały czarny (był wtedy podłączony do wyłączonego komputera kablem USB). Wyjąłem baterię, bo inaczej wyłączyć się go nie dało. I teraz tak: normalnie go się nie da włączyć, jednak jak jest podłączony przez USB to klawisze na dole migają (wszystkie naraz - powoli) i oczywiście czarny ekran. Co powinienem zrobić? W miarę możliwości prosiłbym o szybką pomoc.
x