Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'walnięty' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Mniej-więcej rok temu kupiłem 2 HTC Sensation XE.(jeden mój drugi kolegi). Bez gwarancji. Wgrałem sobie prawie od razu ROM z nowszym androidem. Kolega leciał na sensie który dostał. Fajnie śmigały oba aż do pewnego czasu w którym mu zaczął się wyłączać a mi wariował wskaźnik bateria (stan pokazywał jaki mu się akurat podobało). U niego zainstalowałem tego samego ROM'a co ja miałem, mając nadzieje że mu pomoże. A tu niespodzianka. Zaczął mieć to samo co ja. Znów zainstalowałem mu sensa. Ostatnio przyuważyliśmy że z rozładowaną baterią nie chcą się uruchomić. Po podłączeniu pod ładowarkę na moment (2-3 sekundy) zapala się pomarańczowa dioda po czym gaśnie i uruchamia się recovery. Nie ładuje, nie da się wejść do bootloadera, ani uruchomić go normalnie. Pomyśleliśmy że to wina baterii. Postanowiłem być grupą doświadczalną i kupiłem nową do swojego. Po jej rozładowaniu to samo. Dodam że jeżeli naładuje w innym modelu chociaż trochę baterię i włożę do swojego to potem uruchamiam go i mogę normalnie ładować. Jedyna usterka która mi przychodzi na myśl to to że jakaś taśma jest walnięta. Macie może jakieś pomysły. Jestem gotów na wszystkie sugestie, nawet te z rozbieraniem telefonu. Z góry dzięki za pomoc. ANtonEdzio
x