Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'wifi tethering' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam, Z mojego lg f70 chce udostepniac internet dla innych urzadzen (pc, inne telefony). O ile po polaczeniu z hot spotem utworzonym na moim lg urzadzenia lacza sie bez problemu o tyle nie maja polaczenia z siecia internet. Co moze byc przyczyna? Pozdrawiam
  2. Witam Nie posiadam internetu w domu i telefon używam jako modem do przeglądania podstawowych stron. Problem jest tego typu, że co pewien czas (dzieje się to cyklicznie co 5-10 minut, czasem 3 godziny wszystko działa bez problemu) komputer traci dostęp do internetu - w telefonie internet działa dalej także to nie wina zasięgu. Pomaga rozłączenie i ponowne połączenie wifi na komputerze. Czasem też pojawia się ikonka "limited access" przy połączeniu lub komputer całkiem traci łączność i nie widzi żadnej sieci Wifi, mimo że telefon dalej leży tam gdzie leżał i normalnie działa. Soft od Play'a B200, na mojej starej Xperi Z wszystko działa bez problemu na tej karcie sim. Próbowałem na różnych ustawieniach wydajności, ostatnio tylko zauważyłem, że może to mieć coś wspólnego z przejściem telefonu z 3G na LTE.
x