Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'wolny' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 9 wyników

  1. Porównywałem dokładnie ten sam model z kolegą i jego śmigał normalnie. Na pokładzie Android 5.0.2. Niestety nie wiem jak chodził na poprzednim antku. Tablet jest okrutnie wolny. Głupi gmail łąduje się nawet po 10 sekund. Przywrócenie do ustawień fabrycznych z poziomu ustawień nic nie pomogło. Goły tablet miał ten sam problem. Na AnTuTu score wyniósł 32762. Ma ktoś pomysł? Proszę o pomoc bo tracę cierpliwość
  2. Cześć, hej i czołem. Moja dziewczyna ma od jakiegoś czasu Huawei P8 Lite, dopiero dziś rano powiedziała mi, że zaczął jej niedawno mega mulić, sam odbiera telefony, łapie zawieszki w prostych programach czy podczas pisania smsa nawet na 2 minuty. Czy to normalnie dla takiego telefonu po około roku użytkowania, czy też da się jakoś usprawnić jego działanie i np przy okazji zdebrandować? Hyper.
  3. Witam, Mam taki problem: po włączeniu danych komórkowych internet działa bardzo wolno, przy ikonce sygnału widnieje literka E. Wcześniej internet działał z normalną znacznie wyższą prędkością. Dzieje się tak od jakiegoś czasu (dokładnie nie wiem od kiedy, od wczoraj, być może przedwczoraj). Akurat jechałem dzisiaj w pociągu i miałem okazję to sprawdzić w wielu miejscowościach, wszędzie było to samo. U mnie w domu nigdy nie było takich problemów. W czym może tkwić problem? Awaria sieci? Mam orange, innej karty nie mogę sprawdzić gdyż nie są one nano-sim.
  4. Witam Od paru dni mam problem z z internetem mobilnym. Telefon to Kruger&Matz Live, kartę mam Red Bull Mobile i tylko jedną używam na slocie 1szym. Przez WiFi internet chodzi z normalna prędkością. Odkąd mam tą kartę nie miałem problemów z prędkością internetu, również jak zakupiłem ten telefon 2 miesiące temu internet śmigał. Prędkość dochodziła do 10 Mbps. Ale od środy, kiedy dostałem smsa o wykorzystaniu pakietu mb, internet zwolnił drastycznie, a nigdy tak nie było, bo wtedy po prostu ciągnął pieniądze z konta. Teraz prędkość oscyluje w granicach 30kb/s, ale przy wskaźniku zasięgu pokazuje się [H]. Przy tej prędkości strony otwierają się wieki, zdjęcia nie chcą się wczytywać itp. Próbowałem zakupić pakiet 1Gb kodem *111*548*1#, jak to zawsze robiłem, a tym razem wyskakuje mi, że kod jest dla mnie niedostępny. W czym może być problem? Ktoś doświadczył podobnego problemu? Proszę o odpowiedzi. [EDIT] tak się prezentuje mój speedtest:
  5. mart_b

    Wolny i 'brak karty SIM '

    Witam , mam problem z moją xperią x8. Jestem posiadaczem jej od 2-3tygodni. Zaraz po kupnie telefon chodził idealnie na moje wymagania , ale teraz ... zwolnił , często żeby coś włączyć trzeba na to naciskać dwa razy a nawet i cztery. Mam kartę 2GB i zajęte jest 800mb więc nie aż tak dużo. ( jak zmiana karty pamięci na większą załatwi sprawę to nie ma problemu - zrobi się) a no i używałem task killera ale ostatnio slyszałem różne o nim informację i go skasowałem. A druga sprawa to .. Często przy odblokowywaniu telefonu na jakiś moment zanika mi cały zasięg i wyskakuje momentowo ' brak karty sim ' , moze to błachostka ale często sie ktoś nie może ze mną połączyć ( myślę ,że to może być przez to ). Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi
  6. Witam Przedwczoraj zmieniłem telefon z nokii 5800 na HTC Desire. Telefon posiadam w abonamencie w Erze dla firm, lecz umowa kończy mi się dopiero za pół roku (więc taryfy nie zmieniałem). W abonamencie mam pakiet Blueconnect 500 MB. Bardzo czesto korzystalem z internetu na Nokii, czesto tez podlaczalem ja do laptopa w celu polaczenia z internetem. Na Nokii internet chodził przyzwoicie - wiadomo, szybko nei było, ale dalo się normalnie przeglądać allegro ze zdjęciami przedmiotów itd. Na nokii zawsze jak chcialem sie polaczyc musialem wybrac sposob dostepu do internetu - Blueconnect, Erainternet lub WiFi. Natomiast na Desire mam do wyboru tylko Erainternet i WiFi. Przy połączeniu z Erainternet owszem, internet działa, lecz pogoda aktualizuje się kilka minut, a google bez obrazków ponad minutę. Internet jest więc nie do przyjęcia. Nie przeprowadzałem się nigdzie, więc dostęp do internetu powinien być taki sam. Byłem w punkcie ery to powiedzieli mi, że wszystko powinno być ok i ze nic nie potrafia mi zrobic. Gdy zadzwonilem do BOA powiedzieli mi, ze internet chodzi wolniej dlatego, że Desire ma większy wyświetlacz ( :facepalm1: ) Nie wiem już co robić. Internet z telefonu jest nie do używania, a pakiet 500 mb za który płacę się marnuje. Z Ery nikt mi nie chce pomóc. Zwracam się w takim razie do was o pomoc, bo wiem że jesteście bardziej ogarnięci niz 95% ludzi pracujacych w Erze. Co zrobić zeby internet znow mi normalnie działał? Skonfigurować ręcznie? Jeśli tak, to jak? z góry dziękuje za odpowiedzi. Edit: aha, jeszcze jedno. Jak łączyłem się z netem poprzez Nokię to na górze wyświetlało się "3G", a na Desire pokazuje się "E".
  7. Mój problem polega na tym, że mój Magic 32B chodzi strasznie wolno nie zależnie od Rom'u i ilości aplikacji. Oglądałem wiele filmików (oczywiście o 32B) o nim i w każdym chodzi lepiej. W quadrancie (po OC do 614Mhz) mam niecałe 200pkt, a bez OC było jeszcze gorzej. Drugim problemem jest smużący ekran...wygląda to jak na starych tanich monitorach LCD,a na filmikach nawet wysokiej jakości nie było coś takiego widoczne. Ostatnio miałem coś takiego na starym sagemie. Aktualnie posiadam ROM eClair by Laszlo i jest to jeden z szybszych romów. Swap'u mam 128 i jest i tak szybciej niż jak miałem 32, a uzywa go ok. 80mb) SAPPHIRE PVT 32B ENG S-OFF H HBOOT-1.33.2010 (SAPP10000) CPLD-10 RADIO-2.22.23.02
  8. mtrx

    Wolny zapis na kartę

    Elo, właśnie nabyłem kartę 8giba, kingston class 4, zrobiłem test i zapisuje tyko 3MB/s. Czy z kartą jest coś nie tak? Bo niby class 4 to minimum 4 mega.
  9. Witam, pierwszy moj post takze witam wszystkich Ostatnio kupilem era g1 i wszystko pieknie dziala, oprocz wifi, ktore jest niesamowicie wolne. Telefon sciagnie chwilke troche danych po czym zastyga az poleci timeout. Polaczenie jest utrzymywane, natomiast transfer jest 0kb router mam dlink di-524, zabezpieczenie wpa-psk, ssid widoczny. ktos spotkal sie z takim problemem?
x