Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'wyczyscić' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Hej, mam problem... a mianowicie ma go moja dziewczyna. Ktoś jej kiedyś wymieniał LCD i tył w Xperii Z3, jednak z tego co wiem LCD było uszkodzone, dlatego nie zostało zamontowane (zdjęcie niżej). Telefon ma zostać sprzedany więc chcemy się pozbyć danych. Po podłączeniu do kompa telefon reaguje i nawet widać "Dysk D6603", jednak folder jest pusty (screen niżej). Moje pytanie jest następujące, czy telefon jest pusty, czy po prostu nie mogę wybrać jakieś opcji w telefonie i dlatego nie widzi tych danych? Jeśli komputer ich nie widzi, to jak je odzyskać.. ewentualnie usunąć.
  2. Witam, jednego z ostatnich deszczowych dni mialem 4h wycieczki w lasach w deszczu. Telefon lezal w wew. kieszeniu kurtki. Od tego czasu zdjecia mam zamglone jesli robie je z zalozona jak nalezy tylna klapa. Bez klapy zdjecia ok. Szkielko w klapie jest wyraznie zabrudzone (zamglone). Niczym nie idzie tego wyczyscic. Zaczynam sie obawiac iz to tak naprawde dwa szkielka z pusta przestrzenia do ktore dostala sie para.... Ktos cos slszal o takim problemie? CM