Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'x5pro' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. About the project: 4pda.ru (rus) Donate
  2. A jak wam się sprawują CM w wersji 11, 12.1 i 13 na Pentagramie? Od kilku dni sprawdzam różne wersje od kiedy odkryłem że TWRP w wersji 3.0.2.0 działa na moim telefonie. Nie wiem dlaczego wersje 2.* nie działały. W trybie recovery tylko czarny ekran. Na CM 12.1 nie działa tethering po wifi a bardzo mi na tym zależy. Na 13 miałem problem z kartą SD, ciągle zgłaszany był problem z kartą. Musiałem ją ustawić jako składowisko dla multimediów. Dodatkowo nie działają niektóre apki, np. widget tethering, go sms pro, ADWLauncherEX itd. Wersja 11 coś mi nawaliła w pewnym momencie bo po każdym restarcie jest taki objaw jakby przed chwilą była zaaktualizowana a dodatkowo niektóre apki po restarcie znikają. Ale zaraz spróbuję znowu tej wersji. Edit: Ponownie zainstalowałem CM11, bo wygląda najbardziej obiecująco. Świeża instalacja, restart i nic. Instalacja opengaps-pico, restart i nic. Ale po przywróceniu appek za pomocą SuperBackup powoduje że teraz podczas uruchamiania dostaję info o aktualizacji: I część appek znika, przestają być zainstalowane, pozostają po nich tylko "puste" ikonki. Macie pomysł jak namierzyć która appka to powoduje ewentualnie co takiego w CM11 to powoduje? Spróbuję jeszcze inne gapsy. Przy okazji u mnie na CM11 po podłączeniu przez USB do komputera, system nie wykrywa żadnych urządzeń przenośnych. Dziwne to trochę.