Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'yuotube' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. witam! próbuję zalogować sie do youtube za pomocą dedykowanej aplikacji. Oczywiscie konto yotube jest połaczone z kontem Google, wiec te konto wybieram przy logowaniu. Po czym po chwili pojawia się komunikat "wystapił problem z siecią (500)". Oczywiscie wifi jest uruchomione. próbowałem już wyczyścic pamięć cache, ale to nic nie dało. Gdy wybieram 'dodaj konto', nie moge wpisać swojego adresu mailowego, bo domyślnie ustawia się gmail, a ja mam konto na domenie gazeta.pl. Dodam również, że logowanie przez Operę, na stronie myoutube.com, przebiega bez najmniejszych trudności. Pomoże ktoś? próbowałem wszystkiego, nic nie pomaga:(