Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'zakonczone' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, mam spory problem z moim telefonem, a konkretnie z karta wifi. Działała ona sprawnie aż do dnia dzisiejszego i nie wiem czego jest to przyczyna. Chodzi o to, że karat wifi wykrywa normalnie pobliskie sieci w tym moja siec domowa (neostrada) po wpisaniu klucza i łączeniu się następuje " Otrzymywanie adresu IP " jednak w konsekwencji tego adresu nie otrzymuje i nie łączy się z moja siecią, a zaznaczam że do dnia dzisiejszego wszystko było w porządku, łączył się z siecią neostrady zawsze. Niestety nie mam tego jak sprawdzić na innej sieci. Przy użyciu narzędzie WiFinder łączy sie z neo ale jak wyżej próby pobrania adresu ip kończą się negatywnie i wyświetla komunikat rozłączony. Podczas łączenia z liveboxem nacisnąłem przycisk reg więc przyczynia nie leży też tutaj. Czy jest możliwość jakoś zresetowania ustawień samej karty wifi , albo rozwiązania tego w inny sposób. Byłbym wdzięczy za odpowiedź. JUŻ JEST OK WSZYSTKO DZIAŁA
x