Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'zapala' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Witam. Huawei p9 lite. Mam dziwny problem choć nie wiem czy to problem czy jakaś pierdo-ła ale zauważyłem że podczas gdy telefon leży na stole - co jakiś czas sam się ekran podświetla. Da radę jakoś temu zaradzić?? Oczywiście żadne powiadomienie wtedy nie pokazuje się więc nie wiem co to może być :/ tel jest nowy. Czy istnieje możliwość sprawdzenia w ustawieniach co skłania go do podświetlenia samoczynnego czy jednak będzie potrzebny powrót do fabryki ? Nie wiem czy to ważne ale zainstalowałem andka 7.0 z pomocą znalezioną na tym forum. Sposobem wgrania Andka był program HuaweiUpdate , zmiana proxy w tel i wyszukanie OSTATNIEGO PEŁNEGO PAKIETU zaprezentowanego przez @damian33322 w poście W TYM MIEJSCU
  2. Witam, Mam telefon i9506, wersja modemu: i9506xxudoj2, numer wersji lrx22c.i9506xxudok1. Nie działa mi poprawnie gaszenie i włączanie ekranu podczas rozmów. Jak dzwonie do kogoś i przyłożę telefon do ucha, to ekran gaśnie, ale jak odsunę od ucha to już sie nie zapala. Po naciśnięciu któregoś klawisza (może to by HOME, zasilanie lub głośność - nie ma znaczenia) to ekran się znowu zapala, lecz po przyłożeniu do ucha już nie gaśnie! Miałem wersję STOCK T-mobile i takie rzeczy się działy. Pomyślałem, że jak wgram inny rom (niebrandowany na czechy) to będzie działała ta funkcja. Niestety też nie działa. Czujnik działa prawidłowo, gdyż machanie nad ekranem reką w celu zobaczenia godziny itp. działa. Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
  3. Witam, Mam telefon i9506, wersja modemu: i9506xxudoj2, numer wersji lrx22c.i9506xxudok1. Nie działa mi poprawnie gaszenie i włączanie ekranu podczas rozmów. Jak dzwonie do kogoś i przyłożę telefon do ucha, to ekran gaśnie, ale jak odsunę od ucha to już sie nie zapala. Po naciśnięciu któregoś klawisza (może to by HOME, zasilanie lub głośność - nie ma znaczenia) to ekran się znowu zapala, lecz po przyłożeniu do ucha już nie gaśnie! Miałem wersję STOCK T-mobile i takie rzeczy się działy. Pomyślałem, że jak wgram inny rom (niebrandowany na czechy) to będzie działała ta funkcja. Niestety też nie działa. Czujnik działa prawidłowo, gdyż machanie nad ekranem reką w celu zobaczenia godziny itp. działa. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Problem rozwiązany. Poczytałem na zagranicznych forach, że użytkownicy samsunga s4 mięli już takie problemy i trzeba rozkręcić telefon, wyjąć czujnik i wszystko dokładnie wyczyścić. U mnie była tona kurzu w środku. Temat do zamknięcia.
x