Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'zasilaniem' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam Od niedawna jestem posiadaczem GT540 - obecnie ROM Europejski V20B, wcześniej próbowałem kilka innych brandowanych i niebrandowanych i problem wciąż pozostaje. Objawy są takie (po zwyczajnym restarcie telefonu z naładowaną baterią): - animacja "ANDROID" jakby zacina się (po restarcie telefonu podpiętego przez USB ta animacja odtwarza się płynnie) - nie działają "Aktywne tapety" - jest tylko komunikat "Wczytywanie aktywnej tapety ..." (po restarcie telefonu podpiętego przez USB aktywne tapety działają - ale zatrzymują się od razu po odłączeniu kabla i potem nie chcą działać) - nie działają bardziej wymagające gry np. "Angry Birds" (po restarcie telefonu podpiętego przez USB da się chwile normalnie grać - ale tylko do momentu gdy bateria się doładuje do pełna lub odłączy się kabel) - jeśli ustawie "Program uruchamiający" zamiast "Ekran główny LG" - widzę tylko czarny ekran i pasek stanu (po restarcie telefonu na USB Program uruchamiający przez jakiś czas działa) Na zamienniku oryginalnej baterii telefon zachowuje się tak samo. Uruchomienie podpiętego do ładowarki daje takie same objawy jak nie podpiętego. Wszystkie pozostałe funkcje telefonu działają bez zastrzeżeń. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś spotkał się już z podobnymi problemami i gdzie szukać przyczyny?
  2. xsnpx

    Problem z zasilaniem.

    Może ktoś się na tym rozumie i da jakaś sensowna rade;).. licze na rady ludzi kumatych. Więc fon Włącza sie z ładowarki , ale po podłaczeniu ładowarki nie świeci dioda, dopiero w systemie (android 2.1) swieci na czerwono w 1.6(org. ery nie swieciło nic mrugało).. a tryb. camera + power telefon się nagrzewa jakby chciał ładować sprawdziałem dziś baterie voltomierzem wszystko z nią ok.(podłaczałem też na krótko inny telefon do niej startuje bez problemów i pokazuje pełną baterię.... po podłaczeniu ładowarki v/m pokazuje na stykach wychodzących do bateri dobre napięcie..(wiec powinno ładować bez problemów!! ) (i chyba ładuje skoro inny tel. pokazuje, że bateria jest cała) Więc na prosta logikę wydaję mi się, że nie chce z bateri wystartować tylko czemu?? jakieś porady? serwis oczywiście odpada.. mam nadzieje , że nie pokreciłem..
x