Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'zwiesza' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 3 wyniki

  1. Witam, mam problem ze swoim ace 2, mam go od nowości, zakupiłem go od razu gdy wyszedł do sieci plus i jakoś pół roku temu zaczął się psuć, nie ładował baterii a jak już naładował to za chwile wyświetlało 5% i tak w kółko albo ładował albo nie ładował, wymieniona została bateria na nową oraz wejście ładowania i już ładował się normalnie. Lecz już wcześniej zmieniłem system z oficjalnego 2.3.6 na ten od macława przed wydaniem ofc. 4.1.2 i aktualizowałem go aż do wersji 4.4.4 problem miałem z aplikacjami, wyświetlały się błędy już nie pamiętam jakie konkretnie ale bodajże google plus, sklep play ze aplikacja została zatrzymana itp. po tym jak dostałem telefon od naprawy został przywrócony do ustawień fabrycznych i zaczął chodzić wolno i zawieszać się ale błędy aplikacji znikły.. miałem zastępczy przez ten czas bo nie dało się mojego ace 2 użytkować i działałem na galaxy mini. Teraz po pół roku znalazłem chwile czasu i chciałem go naprawić do końca, wczoraj wgrałem oficjalny system 2.3.6 niebrandowany, telefon działał tak samo, także się zawieszał i wolno chodził gdzie kiedyś przed tym cyrkiem z baterią działał jak błyskawica. Wgrałem chwile później 4.1.2 oficjalny także nie brandowany tutaj ze strony i mam niestety to samo.. już zostałem przy tym systemie. Wgrywałem te systemy przez odina, dodatkowo poinformuję, że przy wgrywaniu systemu od macława chyba konieczny był cyanogen 11 i tutaj z tym już nic nie robiłem po prostu wgrałem pliki tak jak tutaj w tematach informowano z powrotem na zwykłego a później aktualizacja zwykła 4.1.2 także przez odin'a, rano miałem aktualizacje systemu (już od momentu wgrania go ale dopiero dziś aktualizowałem) ale tak samo działa, działa wolno i przy wychodzeniu z aplikacji, robieniu zdjęcia itp itd. telefon zawiesza się i nie da się cofnąć,rozwinąc belki ani nic zrobić ale nie wyłącza się, po chwili odwiesza się. Teraz ściągnąłem testy benchmark poniżej przedstawię wam wyniki. Dodatkowo także dodam, że nie czyta mi karty SIM na telefonie.. tak też miałem wcześniej karta która była cały czas użytkowana na tym telefonie nie wczytuje w ogóle, gdzie na tym samsungu galaxy mini czyta ale też nie czyta jej na moim tablecie kiano także z SIM, karte orange czyta na tablecie ale też nie czyta na ace 2 gdzie jakiś czas temu raz czytało tylko ją a wczoraj próbowałem i nie działa już, karta która była tam użytkowana na ace 2 ma widoczny ślad rys na pinach, widać ze są już zjechane od wkładania, może dzisiaj pojade do plusa i dadzą mi nową karte z tym numerem ponoć usługa 12.50 zł ale też dziwne bo oragne działa na innych telefonach tylko na ace 2 nie działa a ona jest nowa więc powinno ją czytać i hulać.. tutaj wyniki: antutu benchmark 6.1.4v: [właśnie otwierałem i się zawiesił, czarny ekran belka widoczna, na chwile się wygasił włączyłem i to samo, da się cofnąć ale dalej czarny ekran i po chwili z czarnego ekranu pojawił się otwarty ten program] Wyniki: - 3D zaliczone. na zielono -> unsupported - RAM także - 25 - CPU również - 4568 mathmetacis 909 common use 1827 multicore 1832 - UX: 2795 data secure 988 process 443 trategy games 714 image 183 performance 467 Wynik 7388 Kolejny program cpu Z - tutaj niestety nic nie sprawdze są jakieś podstawowe parametry system: api lvl 16 java vm dalvik 1.6.0 open gl 2.0 kernel version 3.0.31-1106830 root access - NO natepny: Quadrant moje urzadzenie 1798 cpu 2808 pam 1452 we/wy 3250 2d 267 3d 1211 ktoś mi pomoże ? Nie wiem od czego mam zacząć i co mam zrobić.
  2. rakollgxl

    Xperia z spowolnione działanie

    Witam, mam problem z zetką a mianowicie była odblokowana w kieszeni i oczywiscie cos sie "samo" po przyciskało... gdy to zobaczyłem to oczywiscie wszystko pozamykałem itd. ale odrazu zobaczyłem ze cos jest nie tak a dokładniej to dookoła ikony która przenosi do menu był kwadrat zielony, taka przerywana linia. po jakims czasie to poprostu znikneło i było normalnie ale teraz najważniesze gdy wchodze do menu wszystko pojawia sie tam dopiero po chwili opóźnienia który jest dosc mocno odczuwalna, jeżeli wejde kilka razy pod rząd wszystko działa jak powinno ale po uruchomieniu jakiejs aplikacji i zamknieciu jej znow ten peirwszy raz telefon "myśli" Jest może możliwość łatwego naprawienia tego ? jakieś sugestie ? co może być winą ? Za wszelką pomoc z góry Dziękuję !
  3. Witam . Chciałem swego czasu wgrać nowszego androida . Zawaliłem sprawę po całości telefon zawiesza się na logo , recovery nie działa . Jedynie co chodzi to fastboot i hboot . Domek + słuchawka Dane telefonu SAPPHIRE PTV 32B SHIP P S-ON G <- o dziwo przed wgraniem jakiegoś androida było OFF HBOOT-1.33.0006 (SAPP30000) CPLD-10 RADIO-2.22.19.26I May 27 2009,19:06:41 Ps. Dla osoby z Białegostoku stawiam flaszke
x