Ja mam takie coś , jak to to się spisuje ? Korzystałem 2 razy i za każdym razem służyła ma na podtrzymanie życia telefonu, a nie do naładowania go. Ogólnie rzecz biorąc telefon "ładuje się" ale ja korzystałem wtedy do GPS + rozmowy i po jakichś 3 godzinach bateria (Paluszek) się rozładował a sam telefon podładował się może z 20%.
Kiedyś czytałem test takiego typu ładowarek ( ładowarki na większe akumulatorki ) vs ładowarki na korbkę vs ładowarki słoneczne. Oczywiście najlepiej wypadają ładowarki na akumulator , ale i są najdroższe, najlepszą perspektywą są własnie takie małe ładowarki na paluszki , mało tego że są tanie to możemy kupić ładowalne baterie , a gdy taka nam padnie zawsze można pójść do byle kiosku i kupić nową baterie za 2 zł i przez 3h będziemy mieć życie w telefonie.
Dodam że moja ładowarka awaryjna kosztowała na allegro 6,99 (+ wysyłka 14,00 = 21 zł), a u siebie w mieście w komisie widziałem za 35 zł , wiec polecam allegro. Dla zamawiających warto zwrócić sprzedawcy uwagę o kolor (wiem ze to dla niektórych mało istotne ja też tak myślałem ) ale ja dostałem złotą i czasami znajomi pytają czy to wibrator ;].
P.S.
Mówiłem że Hero ładowałem 2 razy, ale szczerze mówiąc mam tą ładowarkę przy sobie prawie w 90% przypadkach i dość często pożyczam znajomym (6 najpopularniejszych końcówek ), sprawdza się w 100 %.
POLECAM!