Najwiekszy zonk jest taki ze osoby ktore chca przedluzyc umowe nie moga wybrac promocji swobodny internet.
Nie wiem do końca jak to rozumieć, ale jest coś takiego jak promocja Swobodny Internet dla Abonentów w której najpierw są 3 miesiące gratis, a potem 3 miesiące 50% abonamentu. Nie jest to jednak oferta typu "Replay" więc najprawdopodobniej pozwala na zakup nowej aktywacji na lekko lepszych warunkach niż zupełny "świeżak-abonent". A skąd uzyskałeś informację, że przy przedłużaniu nie można skorzystać ze "Swobodnego Internetu" ?
Do 2 X 2009 Hero byl dostepny tylko z ta promocja po nizszych cenach, wizalo sie to z tym ze musil byc dokupiony pakiet internetowy (min za 15zl) dlatego cena byla nizsza.
Wg mnie nie masz racji. Dowiadywałem się iż pakiet internetowy nie jest w tej promocji obowiązkowy tzn. po pierwszym darmowym miesiącu można tenże pakiet deaktywować i nie będzie to zerwaniem warunków umowy. Cena telefonu jest niższa bo Play w tej promocji oferuje mniejszą ilość "usług" do wykorzystania sumarycznie za cały okres zobowiązania.
Na przykładzie abonamentu za 65 PLN:
Za 1365 zł w "swobodny internet" możemy wydzwonić 4000 minut przez 2 lata
Za 1560 zł w "3 razy więcej" możemy wydzwonić 8000 minut przez 2 lata