Skocz do zawartości
coupe25

Root dla LG Vu wszystkie wersje 100% Działa

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam w koncu udało mi sie znalazłem paczke na koreanskim forum i nasz LG VU ma ROOT-a i działa na wszystkich wersjach. Aktualnie posiadam najnowszą wersje 10F i root jest czyli z wczesniejszymi tez nie bedzie problemu

    wszystko jest sprawdzone i pewne bo sam sprawdzałem przed zamieszczeniem na forum

    Mała instrukcja

    - Telefon z włączonym debugowaniem i wolne ładowanie podpinamy pod komputer

    -Następnie z paczki ROOT wybieramy i klikamy RUN

    -I na sam koniec dajemy ENTER i czekamy dosłownie pare sekund i nastąpi reset i LG wstaje już z rootem

    I to tyle sami sprawdzcie i sie przekonajcie.

    LINK paczka ROOT LG VU

    Zippyshare.com - ROOT LG VU.rar

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    meszok

    No to by była bardzo dobra wiadomośći jeśli ten root to prawda.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Oj prawda musisz sprawdzic sam bo warto.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Poszło od strzała :o:o:o

    Dowód

    158fd855ed61a.jpg

    45d5501918686.jpg

    Możesz dodać do pierwszego postu:)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Mówiłem że sprawdzone.

    Notatka od Moderatora: raciborski11
    wykrzyk.png W takim razie przyklejam:-)

    ---------- Post dołączono o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

    W koncu mamy roota wszystkimi sposobami i nic a tym raz i jest.

    Edytowane przez Raciborski

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gincu7

    Ha, wiedziałem, że zbyt piękne żeby było prawdziwe :/ Wyskakujw komunikat "deamon started sucesfully" i nic się więcej nie dzieje :/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Bo zle pewnie robisz debugowanie włączone masz

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gincu7

    mam WŁĄCZONE(ON), tak ja napisane w pierwszym poście. Ma być WYŁĄCZONE(OFF)?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wchodzisz w telefonie w opcje dla programistów i włączasz Debugowanie usb podpinasz kabel i wybierasz wolne ładowanie i odpalasz z paczki roota Run i enter i musi isc

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gincu7

    No niestety nie idzie, pod v10e. Właśnie robię aktualizację do 10f, zobaczymy jak wtedy.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.