Skocz do zawartości
seba12345

Huawei Y300 Nie działa internet

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam,

    Od wczoraj mam telefon wymieniony w tytule tematu w sieci t-mobile. Mam taki problem, że jak chce połączyć się z interetem z sieci który mam wykupiony używam opcji użycie danych czy coś takiego. I tutaj właśnie występuje problem, że nie łączy mnie tak jakby się tej opcji nie klikneło. Żeby zadziałało musze ponownie uruchamiać telefon z tą opcją włączoną od początku wtedy wszystko działa ok. Ktoś wie jak temu zaradzić bo jednak wolałbym mieć włączony internet tylko wtedy kiedy go używam, a nie cały czas bo to jednak obciąża troche baterie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    baterię i pakiet .

    Możesz spróbować przywrócić ustawienia fabryczne.

    Jeszcze jedno pytanko jaka tam jest wersja EmotionUI?

    Jeśli 1.5 , to nie jest ona pozbawiona bugów

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mam to samo tylko że u mnie w ogóle nie ma internetu nawet po ponownym uruchomieniu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x