Akihiko 0 #1 Napisano 2 Czerwca 2013 Zastanawiam się nad kupnem Note'a II i chciałbym wiedzieć czy istnieje wersja PowerPointa na Androida w której będę mógł tworzyć, nie tylko przeglądać prezentacje ? proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMrDanonek 0 #2 Napisano 2 Czerwca 2013 Tak jest taki program, tylko że to nie ten dział tak po za tym. Pisz w ogólnym do NOTE II. A jak w miare podobny temat będzie np "czy warto kupić" czy coś to się dopisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamkom 0 #3 Napisano 2 Czerwca 2013 Smart office 2 polecam dobry i szybki i z tego co pamiętam to jeszcze dysk google ma możliwość tworzenia i edycji plikow powetpointa i jeszcze na dodatek jest webowy pakiet office na andka Wszystkie te programy mają możliwość tworzenia prezentacji Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akihiko 0 #4 Napisano 2 Czerwca 2013 Wielkie dzięki i sorry, jestem nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pimpus 2 #5 Napisano 5 Czerwca 2013 Polaris office polecam Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach