Tego raczej nie kupuj, według mnie nie pasuje. Zobacz: IMG_9575.JPG i IMG_9577.JPG . Na pierwszym widać jak w prawym dolnym rogu wisi komórka wisi w powietrzu, nie dochodzi do samego spodu. Na drugim widać ile trzeba ,,naciągnąć'' żeby komórę zamknąć zatrzaskiem. W zasadzie, na siłę można domknąć, ale ząbek z zatrzaskiem dochodzi do łączenia obudowy (taki rowek z boku) i dalej nie ma siły. W dodatku uchwyt jest tak naciągnięty, że aż wykrzywiony, trzeba użyć dużej siły (aż skrzypi!) więc nie sądzę, żeby o to chodziło.
Dodatkowo, jeżeli chcesz mieć telefon poziomo z dwoma rogami na dole to wtedy aparat musi być pozycji jak na pierwszym obrazku czyli z przyciskami po lewej stronie. W takim położeniu nawigacja Sygic będzie wyświetlała ekran do góry nogami... Jeżeli komórkę przełożysz tak, żeby przyciski były po prawej stronie, to wtedy ,,ząbek'' od góry zasłania i wciska przycisk odblokowywania.
Nie wiem czy dostałem zły uchwyt, czy sprzedawca jest nieuczciwy. Przed chwilą zrobiłem fotki, wysyłam reklamację do gościa - zobaczymy co powie.