Witam panów!
Na pewno nie jeden z was kojarzy użytkownika z XDA o nicku rogro82. Tak, to on zapoczątkował pracę nad alternatywą dla standardowego launchera, znanego dziś jako Advanced Launcher i kontynuowanego przez użytkownika irrenhaus. rogro82 jednak swojej pracy nie zaprzestał, a jedynie skoncentrował ją na tworzeniu nowego Launchera który zapowiada się niezwykle ciekawie. Na ten moment możemy zobaczyć jedynie krótki filmik ukazujący nam jego nowe dzieło oraz przeczytać kilka słów na ten temat w wątku na XDA.
Filmik:
rogro82 napisał że aktualnie ukończył jakieś 70/75% swojego projektu, jednak gdy tylko go odpowiednio dopracuje zostanie on opublikowany na Androidowym Markecie do pobrania odpłatnie.
Wątek XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=569409
Ja osobiście się już nie mogę doczekać, zastanawia mnie jednak jedna rzecz. Mianowicie program ten będzie dostępny w formie Home Replacement (czyli jak aHome czy OpenHome) i martwię się że z tego powodu może on zamulać, jednak rogro82 twierdzi że jednym z jego priorytetów jest szybkość działania tej aplikacji. Zobaczymy (mam nadzieję że niedługo).
Pozdrawiam!!!