moolek Witam po aktualizacji ROMu do wersji 2.73.405.5. pod zegarem nie widać u mnie wogóle pogody... A klikając w to miejsce przechodzi do niej.... Czy ktoś spotkał się z takim problemem ?? czy można to jakoś naprawić ? Pozdrawiam
mexxmen30 Albo sprobuj jeszcze raz wgrac ten rom niekiedy wystepuja błedy podczas wgrywania i cos sie chrzani, moze to pomoze
coolva Podbijam temat. Wgrałem CaSense 1.2 metodą one click. (niemodyfikowane radio i spl) Jest zegar, pod nim niestety brak ikonki pogody lecz po kliknięciu w ten obszar wchodzę w ustawienia pogody gdzie ta pokazywana jest prawidłowo. Czy ponowne wgranie ROMu komus pomogło. Jesli ktos zna metodę na rozwiązanie problemu proszę o radę. Pozdro.
przeqpiciel U mnie też jest coś takiego 🙂 z tą różnica, że jak otwiera się pogoda to mam następująca inforację: Brak dostępnych danych o pogodzie Warszawa(bieżący) Lokalizacja jest ok, ale czemu pogody niema O_o
rozitg A masz telefon online w w danym momencie? Próbowałeś odśwież ? Mi też czasami wyskakuje taki komunikat ale refresh zazwyczaj pomaga.
majczu "Zdejmij" zegar z pulpitu i wybierz go jeszcze raz. Podczas dodawania go do pulpitu ponownie będziesz zapytany jakiego miasta użyć, wybierasz swoje i już cieszysz się pogodą 😉
przeqpiciel Hej. Ja chciałbym odnieść się do zgłoszenia mojego problemu. Miałem taką historię, że pogoda nie pokazywała mi się przy zegarze, w związku z tym chciałbym napisać, że mam rom BeHero 1.2.x (na tamten czas) i rozwiązaniem było włączenie synchronizacji pogody poprzez ustawienia>konta. Od tamtej pory pogoda mi się pokazuje.