winiu Naprawdę szukałem długo na forum żeby nie pisać kolejnego posta ale coś mi nie poszło. Mam HTC Hero z norwegi prawdopodobnie, zaktualizowałem w nim soft ale do wyboru mam kilka języków, angielski szwedzki norweski itp. ale niestety polskiego nie ma. Poratuje ktoś jakąś podpowiedzią jak go aktywować ? Pozdrawiam
winiu Podałem S/N urządzenia i pobrałem takie oto coś: _HTC Hero_RUU_Hero_HTC_WWE_2.73.405.5_WWE_release_signed_NoDriver.exe
baggus Skoro nawet nie wiesz z jakiego kraju masz telefon to pewnie i gwarancji nie masz. Zrootuj telefon(jest w wiki jak to zrobić) i wrzuć przy okazji jakiś modyfikowany rom np. Modaco i będzie polski język.
winiu ehhh to sie okazuje banelne, jak się wie ... Zainstaluj aplikacje "CustomLocale" lub MoreLocales i z jej pomoca ustaw jezyk na "pl_PL". Polski język jest we wszystkich edycjach Hero, ale w tych zachodnich jest po prostu niedostępny z poziomu interfejsu.
SADUS Wszystko pięknie ale ja tej aplikacji nie mogę znaleźć (na markecie). Może to być powodem tego, że aktualnie nie znajduję się na terenie PL ? Po wielu podejściach w końcu udało mi się znaleźć widget i już mogę zmienić język na PL.
Skodi no no no, kur**cze jestem pod wrazenie, naprawde znalazlo sie jezyk polski, Moj hero kupilem w angli, i mialem angielski jezyk, a tu prosze POLSKI:P Dzieukuje wielkie, Moze jeszcze jakis sposób na simlock?