Skocz do zawartości
dregov

MEASY U2A/UG802/MK802III firmware by Dregov

    Rekomendowane odpowiedzi

    dregov

    Już pisałem kilka razy. Proszę przeczytaj posty wstecz.

    dokładnie jest w poście http://forum.android.com.pl/f806/measy-u2a-firmware-by-dregov-310540/index8.html#post2912821

    Bizon Jak nie polutujesz będziesz miał bez wifi też wcześniej pisałem echh.

    Na dzisiaj kończę jak będziesz miał więcej pytań pisz na priv.

    Pozdrawiam dregov

    Edytowane przez dregov

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    "na dniach" to wiele tlumaczy :D a cos sie stanie jak sprubuje sfleszowac tym programem bez zwierania tych lutow?

    ---------- Post dołączono o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

    "rozumiem dziekuje za poswiecony czas i swietna robote!z niecierpliwoscia czekam na rom.Pozdrawiam i do uslyszenia :)

    ---------- Post dołączono 01-11-13 o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano 31-10-13 o 23:34 ----------

    wgralem bez zlutowania wszystko cacy poszlo podczas fleszowania.Podlaczylem pod TV wyskoczyl napis z logiem R-BOX i dalej nie rusza urzadzenie jakby sie wkolko wlaczalo i na owo wlaczalo.Chyba bez tego lutu sie nie obejdzie...

    ---------- Post dołączono o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

    wgralem jeszcze raz i poszlo.WIFI brak wiec lutowanie pozostaje

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    zmostkowalem te czesc podlaczylem pod TV pojawia sie napis R-BOX i dalej nie startuje.Po jakims czasie sie restartuje tak jakby chcial zaladowac andka na nowo ale caly czas zatrzymuje sie na logo R-BOX.Jakies propozycje?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dregov

    Wgraj od początku roma mam nadzieję że dobrze polutowałeś.

    Mimo wszystko ja najpierw instalowałem roma później lutowałem i działało od początku dobrze.

    Pozdrawiam dregov

    Edytowane przez dregov

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    tak dobrze obie sa polaczone.Wgrywalem ponownie i wciaz to samo.Wczesniej jak wgralem to tez nie zaskoczylo za 1 razem dopiero za drugim ale po jakims czasie znowu sie zwiesilo na tym R-BOX

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dregov

    Wgrywasz przez restore nie upgrade mam nadzieję?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    NO raz sie faktycznie pomylilem i wgralem przez upgrade ale pozniej probowalem przez restore

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dregov

    To zrobiłeś błąd upgrade aktualizuje dane nie czyszcząc pamięci nand więc stąd te problemy. Poza tym pokaż zdjęcie jak to polutowałeś mam nadzieję, że nie przegrzałeś płytki.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    moze podaj maila to ci wysle fotke w wysokiej rozdz. plytki napewno nie przegrzalem

    ---------- Post dołączono o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

    dalem cyny tyci tyci

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x