conti Zauważyłem brak Numeru telefonu w informacji O telefonie>Stan>Numer telefonu. Widnieje napis Nieznane. Inspiratorem tego dochodzenia był zrzut ekranu Kolegi Fufus'a na którym był zamazany ale był numer telefonu w tym poście Forum po zmianach, link nie działa . Mam pytanie do szanownego grona jak spowodować aby był wyświetlany u mnie numer telefonu lub co powoduje że takowy nie jest pokazany.
Nevii A co autora tematu obchodzi, czy macie tam numer czy nie? On się pyta co zrobić, aby numer wyświetlał się u niego. Miałem tak na Motoroli Milestone i to nie jest problem związany z telefonem czy softem, tylko z kartą SIM. Operator po prostu nie wpisał na nią tego numeru. Musisz znaleźć/pożyczyć jakiś stary telefon, najlepiej wiekową Nokie (ja użyłem starej Nokii mojego kumpla) i znaleźć tam opcje wpisywania numeru. Tyle w tym temacie.
Kronos Masz chyba rację, mój nr jet przeniesiony z Ery do Play i dla tego może też się nie wyświetlać..
conti Nevii, powiem szczerze że przyglądałem się temu tematowi z rozbawieniem gdyż już parę razy pisałem, że z czytaniem ze zrozumieniem to w narodzie jest kiepsko 😉 Heh, mówisz starą nokię, a jak starą? 😉 Ale warto poszukać takowej i spróbować. Dam znać. 🙂
[usunięty] Oczyściłem temat, ludzie kogo obchodzi że wam wyświetla... chyba nikogo... problem jest opisany? jest... więc jeśli nie macie nic do powiedzenia na jego temat to nie spamujcie. Potem narzekają że nic znaleźć nie mogą bo tematy mają po 100 stron :E
conti Poszło nitrogen, tnx, po wprowadzeniu nie było widoczne dopiero jak zrestartowałem telefon. Duży plus i piwo 🙂 Szczęśliwego Nowego Roku ==== Sprawa znalazła swój szczęśliwy finał, fufus możesz zamknąć 🙂
ulekuli Odświeżam 😉 Można to zrobić w inny sposób, bo nie mam dostępu do takich starych modeli 🙂 A przejrzałeś wątek? Dwa posty wyżej masz odpowiedź kolegi nitrogena.
roratoga Witam Mam tak samo telefon note2 numer przeniesiony z plusa do t-mobile i nie widze w ustawieniach tej opcji prosze o pomoc jak to naprawic pzdr
boos59 Na s20fe5g tez nie ma numeru, dostepu do nokii nie ma, jest jakis sposob aby to wpisac na karte sim?
Wincenty Dla użytkowników marki Samsung. Od OneUl 2.5 Pobieramy z Galaxy Store aplikację "Private Share" i automatycznie po uruchomieniu wyżej podanej aplikacji numer sam się zapisze. Nie potrzeba już do tego starych modeli (Nokia / iPhone) https://galaxystore.samsung.com/prepost/000005233045 (nie sugerować się komentarzami - aplikacja jak najbardziej pięknie działa) https://forum.android.com.pl/topic/373352-obsługa-aplikacji-private-share-na-karcie-orange @boos59
Fenek U mnie ta sama konfiguracja, Plus i S20+ 5G i nadal nieznany. Co to Nam daje korzyści/nie korzyści że rozpozna Nam tam numer?
Wincenty Panowie, a VoLTE to jest aktywne (włączone)? Wyłącz WiFi, włącz dane komórkowe i spróbuj ponownie. https://eu.community.samsung.com/t5/mobile-apps-services/private-share-unknown-number/td-p/3046400 Fenek Jeżeli dysponujesz jakimś starym telefonem, np Nokia lub Samsung D900 to za ich pomocą możesz zapisać numer karty SIM przekładając SIMy.
Wincenty Dziwne. Ech, ten Plus 😐 U mnie Orange (NJU) poszło za pierwszym razem. Była aktualizacja z dziś, więc powinno zapisać: @boos59 jaką masz sieć ? Nadal macie tak jak tu? Może wyjmij/włóż SIM ? Może spróbujcie na wersji 1.0.12.8 / 9 (do pobrania z apkmirror) Działa ??