Skocz do zawartości
indenpendens

Huawei Ascend Y300 problem z YouTube.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam wszystkich. Od wczoraj posiadam Huawei Ascend Y300 i już mam problem mianowicie nie działa mi aplikacja YouTube, po odpaleniu aplikacji od razu wyświetla się informacja "To działanie jest niedozwolone", ale włącza się, mogę wyszukać filmiki etc., lecz dalej po włączeniu jakiegokolwiek filmu pojawia się znów ta informacja, po czym w miejscu odtwarzacza widnieje informacja "Nieobsługiwany format wideo". Aktualizowałem do najnowszej wersji, odinstalowałem aktualizacje, zainstalowałem znowu i dalej nic. Na chrome youtube działa bez zastrzeżeń. Jak żyć, co robić? :)

    Pozdrawiam.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Myślę, że coś z softem albo samą aplikacją, u mnie od początku YT śmiga jak należy. Spróbuj może w zarządzaniu aplikacjami oczyścić dane aplikacji YT, może to coś da...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    post-175213-14255726857552_thumb.png

    Tak to wygląda.

    Dzięki za odpowiedź, tak też robiłem, ale nic to nie pomaga, pomysły mi się skończyły.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zrobiłem rootowanie, aplikacją Titanium Backup odinstalowałem YT, zainstalowałem od nowa ze sklepu. I dalej to samo, co mogę jeszcze zrobić?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Chyba jedynie przywrócenie do ustawień fabrycznych :( Skoro masz TB to zrób kopię ustawień, aplikacji, ekranu startowego i spróbuj. Chyba że uważasz że nie warto.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Też robiłem... nic ;(

    Już myślę nad wgraniem nowego softu, ale na stronie producenta jest soft B175, a ja mam B182 i coś doradźcie, bo mi już ręce opadają.

    Udało się! Zainstalowałem Wersja 3.2+ ściągniętą z chomika. Najnowszą odinstalowałem i śmiga wszystko. :)

    Edytowane przez indenpendens

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Rozwiązany problem z najnowszą aplikacją. Nie wiem dlaczego ale YT nie chce współpracować z moim kontem googla. Dziś trochę znów pogrzebałem w telefonie. I tak usunąłem moje konto googla, założyłem całkiem nowe. I o dziwo aplikacja działa bez problemu... Wylogowałem się z YT i zalogowałem starym kontem. Aplikacja po tych operacjach śmiga bez problemów.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x