witam!
jestem tu nowy,telefonik mam od tygodnia takze prosze o wyrozumialosc:)
sprzecik ogolnie jest swietny natomiast nurtuje mnie pare pytan...(przed zadaniem ich zapoznalem sie z wieloma postami tu zamieszczonymi,takze skorzystalem nieraz z wyszukiwarki ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskalem):
-czy ktos zauwazyl ze pomimo ubijania aplikacji (np z pomoc advanced task killer) jest coraz mniej pamieci RAM??po restarcie mam ponad 120 wolnego ramu natomiast po paru dniach uzywania mam juz tylko 80.czy to normalne w androidowych telefonach??prawde mowiac jest to co najmniej dziwne ze w wiekszosci aplikacji nie ma opcji wylacz i trzyma to pozniej w pamieci.niby to nic bo przeciez pamieci nie brakuje...no niby tak ale im wiecej rzeczy siedzi w pamieci tym wiecej energii ona potrzebuje(trzyma mi 3-4 dni ale wolalbym dluzej:))
-po czym rozpoznac czy ma sie 32a czy 32b??na niektorych forach pisza ze 32b ma 192 ramu a 32a ma 288 natomiast na innych pisza ze odwrotnie.
-czy mozna jakos podlaczyc ten telefon z PC za pomoca bluetooth w trybie wymiany danych? w swojej nokii wlaczalem bluetooth'a i w moim komputerze pojawial sie telefonik i moglem przegladac pamiec wewnetrzna jak i karte pamieci
jak cos to chodzi o HTC Magic Orange PL
pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz
PS.czy tez uwazacie ze ta diode informujaca powinni zabrac z glosniczka i zamieic miejscami z ta w trackballu??za******y efekt bylby zamiast tej bialej np przy smsach na niebiesko a przy polaczeniach na czerwono:)