przepoconekapcie Nie dość że zapomniałem wzoru to w dodatku zapomniałem loginu i hasła do gmail'a:wstyd: I tu powstaje moje pytanie... Jak zrobić wipe w recovery na oryginalnym sofcie orange? Z góry dzięki ^^
yahuto musisz sciagnac sdk oraz jakies recovery i wtedy da sie, jak bedziesz potrzebowal pomocy pisz na priv
baggus musisz sciagnac sdk oraz jakies recovery i wtedy da sie, jak bedziesz potrzebowal pomocy pisz na priv Nic nie musi ściągać. Wystarczy wyłączyć telefon, włączyć trzymając Czerwoną słuchawkę i domek. Jak pojawi się trójkąt to wcisnąć jeszcze raz na chwilę te same przyciski. Potem pojawi się menu i wybieramy trackballem odpowiednią opcję: wipe/factory reset.
przepoconekapcie Dziękuję BAGGUS za pomocną dłoń :* już się przestraszyłem że będę musiał się męczyć Do zamknięcia...
yanice Wyskakuje tylko napis htc magic i an tym koniec. Nie pomaga wipe ani przejscie w stan awaryjny. Po prostu nie rusza
nje Ja mam tak samo jak kolega.Wipe nie pomoga tylko staje na HTC Magic, rom oryginalny 1.5 + Sense UI. Co zrobić? Wgrać od nowa RUU? ---------- Post dołączono o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A no tak nie wgram aktualizacji od nowa bo telefon sie nie chce uruchomić. Co mam teraz począć?
Krzysiec Moze ten temat cos Ci rozjasni ? Od strony 7 do konca ... Forum po zmianach, link nie działa