Skocz do zawartości
konradek970

Błąd w kdz

    Rekomendowane odpowiedzi

    mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?: post-191811-1425572738857_thumb.jpg

    wyskakuje mi on przy próbie wgrania nowego androida, inne też próbowałem ale też wyskakuje taki błąd;/;/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jar001

    1. Uruchom KDZ w trybie zgodności z XP SP3 i jako administrator.

    2. Jeżeli to nie zadziała spróbuj z inną wersją KDZ jeżeli używasz nową to tą starą z Windows Enabler jeżeli masz starą użyj nowej.

    3. Przed wgrywaniem softu wyłącz w menadżerze urządzeń modem. Dodam łapatologiczną instrukcję jak to zrobić:

    Wejdź w menu start i kliknij tam na komputer prawym przyciskiem myszy i wyskoczą zakładki do wybrania wybierz właściwości i wyskoczy okienko więc po lewej stronie wybierz menadżer urządzeń i tam zjedź do modemy (oczywiście wszystko robisz na podłączonym telefonie gotowym na flash) i będzie coś typu LG Modem kliknij prawym i kliknij wyłącz i teraz możesz spróbować wgrać androida.

    Jeżeli pomogłem możesz mi dać %5Bdblpt%5Dpiwo%5Bdblpt%5D

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Niestety zatrzymuje się na Smart : wParam = 3, lParam = 0 i stoi tak w miejscu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kurajmo

    Spróbuj przeflashować go jak wcześniej ale zmień phone Mode na emergency w kdz

    Jak to nie pomoże to przeinstaluj sterowniki od swifta.

    A jak to nie pomoże, to już nie wiem co jest grane.

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jar001

    Jeśli nic nie pomaga (zmieniłeś wersję KDZ?) spróbuj na innym komputerze. Wyłączyłeś modem? Bo to jest najważniejsze bo większość błędów jest od tego.

    Edytowane przez jar001

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Spróbowałem już wszystkiego, po tych czynnościach nawet telefon nie zostaje podłączony do komputera (ten dźwięk inny)

    Nie wiem co już robić ;/

    na rosyjskiej wersji kdz to samo, ten sam błąd;/ (komputer już "widzi" telefon)

    ok, zainstalowałem sam sterownik "LGAndroidPlatformDrivers" i wszystko w porządku, temat do zamknięcia ;)

    Edytowane przez konradek970

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x