Witam,
nie wiem dlaczego nagle htc sync się poprawnie zainstalował, zrobiłem tak że dla pewności ściagnąłem po raz drugi htc sync z twojego linka i instalacja przeszła bezbłędnie, co ciekawe wcześniej ściagałem instalkę z tej samej strony, ale plik nazywał się troszkę inaczej i jak widzę miał rozmiar o 0,8mb mniejszy, nie wiem dlaczego, może z innego serwera i wystąpił jakiś błąd... Tak czy owak udało sie, zrobiłem synchronizacje, posiadam system Vista 64bit.
Bardzo dziekuję za pomoc.
Naszły mnie jedynie dwa pytania dotyczące tego co pisaliście,
1) Jak teraz z synchronizować kontakty między tel -> gmail.
2) Jak z synchronizowałem książkę z windowsa (poczta) z telefonem coś mnie zdziwiło:
a) kontakty które miałem z gmaila wcześniej sie same zgrały nie były chyba liczone przy synchronizacji (i druga sprawa po co mi one... jak usunę teraz ale nie z gmaila to znowu się wgrają?)
b) miałem na poczice 241 kontaktów wgrało się według htc sync 242 kontatky (o 1 więcej)
c) przez ostatni dni użytkowania zaipsałem tylko jeden numer Rafał Taxi, który mi się nie zgrał w drugę stronę do jest do komputera, a chciałbym w obie i jakoś eksportować, zeby mieć backup po obu stronach, po co potem przepisywać numery
Dlaczego tak się dzieje? Pozdr