Skocz do zawartości
slavko49

[4.3.1] Unofficial CyanogenMod 10.2

    Rekomendowane odpowiedzi

    cr3pt

    Gdyby robil w Antutu test 5x, to te 5 testow bylo by za kazdym razem inne...

    Trzeba wrzucic zeby wiedziec jak to dziala...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ciekawe czy PurePerformance działa?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    cr3pt

    Nie wiem... Ale za paręnaście minut cos tutaj wrzuce... ;)

    pozdr

    cr3pt

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Oj @cr3pt, czyżby 10.2 Twojego wykonania? ;) Bo o ile dobrze pamiętam to kompilowałeś niedawno 10.2?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    bart00

    3329 lol do kwadratu, ale niby rom docelowo ma być szybszy od cm 10.1 ;-) na razie nie testuje bo za gorąco xd ale sprawdze obiecuje ;-)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    cr3pt

    No skompilowalem - zrobilem nakladke na 10.1, ale zapomnialem dograc gappsy. Update poszedl bez problemow, jedynie zostalo mi poczekac az sie uaktualni do konca i zobaczyc co bedzie dalej...

    PS: Jakos tak poszlo ze OC chodzi na 1200 stabilnie w miare...

    pozdr

    cr3pt

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    bart00

    tzn zrobileś swoje cm10.2 ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    cr3pt

    No tak - skompilowane ze zrodelek oryginalnych,

    post-75676-14255727998423_thumb.png

    post-75676-14255727998784_thumb.png

    post-75676-14255727998985_thumb.png

    do pobrania

    https://drive.google.com/folderview?id=0B8rdXKCWrqjUUHdDbi1qekJERms&usp=sharing

    Wiadomo co nie dziala (pisac nie trzeba). Jedyny problem jaki mam to z gappsami - te ktore pobralem nie za bardzo chca wspolpracowac... Jak mi nie pojdzie odpalenie sklepu play, albo poszukam innych, albo zrobie clear i wgram image od 0.

    gappsy: z xda

    pozdr

    cr3pt

    Edytowane przez cr3pt
    spoiler

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mam 2 aplikacje ''zegar''. Jest zdublowana. Jak włączę pierwszą a potem drugą to aplikacje zostają zamknięte. Wy też tak macie?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    cr3pt

    Nie - a z tego co kojarze to dzisiaj rano poprawiono w zrodelkach pewnych ten blad. Pobierz cos nowszego i problem zniknie...

    pozdr

    cr3pt

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x