Witam wszystkich,
to mój pierwszy wpis, miejmy nadzieję, że nie ostatni (merytoryczny). Dołączam się do problemu przedmówców- kupilem Hero(kolor mocca) z Angielskiej sieci Orange, nie mam simlocka, ale też nie mam PL menu i o to się cała sprawa rozbija. W ustawieniach mam tylko angielski, francuski i hiszpański. Mam Andka 2.1 zaktualizowanego z angielskiej strony HTC, bo do mojego nr S/N na polskiej stronie nie było żadnych aktualizacji. Napisałem do HTC Polska, oto ich odpowiedź:
,,W tej sytuacji limitowana lista języków na urządzeniu nie zezwala na zmianę języka na polski.
Może Pan poszukać dodatkowej aplikacji (na telefonie w MarketPlace) językowej która dodaje język do Androida. Jest to dodatkowe oprogramowanie i nie wspieramy tego. Aby ułatwić Panu szukanie sugerujemy wyszukać aplikacjipod nazwą "morelocal 2".
Więc zacząłem szukać- ściągnąłem jakąś aplikację ,,AndroidVm", szukałem w niej jak i w Markecie aplikacji, wykorystując chyba wszystkie możliwości: morelocal, morelocal 2, more local, more location, more locates, morelocates, costomlocate, custom locate, custom locates itd itp...Niestety NIC nie znalazłem...
Dodam,że mam Market version 1714...
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tym ciężkim-bądź co bądź- dla mnie problemie, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc:)