Więc tak ! Zamierzam za jakieś ~2 tygodnie kupić słuchawkę i mój wybór jest taki, bo nie wiem czy będę miał ~900/1000 zł czy jakieś 1600 zł i nie wiem czy opłaca się przepłacać, bo pewnie i tak za ~2 lata wymiana na coś lepszego.
1000 zł
Tutaj myślę nad HOS S4 które można kupić za 1000 zł na allegro.
1600 zł
Tutaj myślę nad N4, HOX+ lub bez +, SGS3. Chciałbym, żeby to płynnie działalo ale to później czego wymagam.
WYMAGANIA:
- Przeglądanie neta: Tak dużo, dużo przeglądania neta pewnie parę godzin np. fb, youtube
- Średnio dobra bateria: Telefon jak wiadomo zawsze będzie ładowany w nocy itd. lecz gdy jadę np. pkp lub pks chciałbym żeby trzymał ten ~dzień na 3G (chyba to 3G) albo wi-fi (czasem w pks'ach jest)
- Wydajność i płynność: Nie chcę żeby telefon zamulał i żeby gry pokroju Angry Birds, jakieś tower defensy się nie zacinały, nie patrzę na cyfry.
- Dobra jakość muzyki: Słucham na jakichś słabych słuchawkach i na LG ECO (XD) muzyki która jest nawet ok więc mi to nie przeszkadza i tak to będzie duży skok technologiczny.
- Dobry aparat: Martwa natura, zdjęcia na fejsa czy coś więc naprawdę nie oczekuję cudów.
- Wykonanie: Tu się martwię trochę o N4 ale jak każdy telefon od razu kupię jakieś etui 😉 (tylko jakbym miał brać HTC to nie).
- ROM'y: Po jakimś czasie zacznę się bawić w modowanie czyli tutaj chyba N4 wygrywa.
- Wyświetlacz: Nigdy nie widziałem tych telefonów ale brat ma IPS i ten kolory, nasycenie mnie jarają więc tutaj myślę ze N4 wygląda cudnie ;] Widziałem amoledy samsungów i są mega nasycone, HOS ma chyba AMOLEDA ale nie widziałem go nigdy a podobno HOX ma jakieś super LCD.
Myślę, że to na tyle. Proszę o jakieś rzetelne odpowiedzi, dzięki !