Vuko Bardzo dobry launcher ale jeszcze dość mocno niedopracowany. Graficzne bugi niejednokrotnie potrafią zepsuć dobry obraz 😉 czekam na rozwój 🙂
All435 Zainstalowałam launchera kilka godzin temu i zastanawia mnie czy jest możliwość ustawienia pionowej tapety, bo niestety xperia ma to do sb, że kocha się w poziomych tłach
EmCii Wie ktoś czy da się wymusić ustawienie przezroczystego paska na górze na 4.3? Na innych launcherach działa a tutaj musieli dać 4.4
szymi77 Pomimo skasowania wszystkich SMS-ów nadal licznik pokazuje jedną nie przeczytaną wiadomość. Wie ktoś o co tu chodzić ? Po przełączeniu na inny launcher problem znika.
JakubZ. Może wisi Ci jakiś MMS na linii? Włącz dane mobilne i sprawdź - mi dzieje się tak w Novie jak jakiś MMS wisi w sieci 😉
tunczyk1 A dlaczego jak wchodzę w baterie to solo launcher jest na 1 miejscu jeśli chodzi o zużycie energii? W nova tak nie było.
Swiety888 Witam. Mam problem z solo Launcher. Po naciśnięciu przycisku home zawsze muszę wybrać domyślny Launcher. Tel. Alcatel one touch x. Proszę o pomoc.
nismo99 Włacz launcher i zresetuj fona. Solo to najlepsza dla mnie nakładka jaka kolwiek miałem.Szybki, bez niepotrzebnych fajerwerków prosty przejrzysty a zarazem przyjemny dla oka.
KondzioR Czy ktoś jeszcze po najnowszej aktualizacji ma problem z powrotem do głównej karty home screena? Mam 5 kart, naciśnięcie home buttona powinno przenieść mnie na moja główna, tym czasem nic nie robi. Wogole żadna przypisana home buttonowi akcja nie działa... Tak, sam przycisk jest 100% sprawny.
robekkk Witam czy w menu z programami da się ustawić wszystkiego aplikacje wedle własnego uznania? Porobiło sobie katalogi ale w katalogu nie da się ustawić aplikacji wedle własnego uznania
norbi456 Proszę powiedzieć jak wyłączyć solo launcher ustawiłem go jako domyślnego i nie mogę teraz go wyłączyć aby wrócić do fabrycznego?
JakubZ. Jaki android? Jak poniżej 4.4 to w ustawieniach wchodzisz w "Więcej" i tam można wybrać domyślny launcher. W 4.4 masz w ustawieniach "Strona główna". Albo po prostu odinstaluj Solo i tyle.
JakubZ. No to tak jak pisałem: wchodzisz w ustawienia, sekcja URZĄDZENIE i tam jest pozycja Strona główna. Tutaj powinieneś mieć do wyboru domyślny launcher i inne, zainstalowane launchery.
norbi456 Ok kolego dzieki wielkie ale chodzi ci o ustawienia androida czy solo launchera? Bo w ustawieniach androida nie mogę za nic tego znaleźć?