Witam was bardzo serdecznie mam problem lub pytanko.
A więc chciałem się zapytać jak u HTC jest z zasięgiem? Ponieważ kiedyś miałem htc sensation xl i on niby był sprowadzany, do tego bez oryginalnych słuchawek i zasięg miał koszmarny, myślałem że przez to że ten telefon był sprowadzany więc go sprzedałem.. w między czasie miałem arc s(tu nie narzekałem na zasięg) i takie tam inne telefony, ale po paru miesiącach chciałem znów wrócić do htc, bo coś mnie uwiodło i do beats audio szczególnie że w xl nie było oryginalnych słuchawek.. No więc jak wróciłem tak wróciłem, telefon był zamawiany od producenta z Chin byłem bardzo zadowolony że przyszło szybko i wszystko było tak jak trzeba. Bardzo byłem zadowolony z zakupu ale po kilku dniach gdy w telefonie zrobiłem S-offa, odblokowałem bootloadera, wgrałem 4ext i roota zmieniłem rom to zauważyłem że gdzie zanika mi czasami zasięg to w htc nie mam go w ogóle. Zauważyłem że przy htc jest tak że antena jest połączona chyba z tylną klapką, czyż nie ? Powiem jeszcze że kupiłem sobie gumowe etui.. i jak mam telefon w etui to mam słaby zasięg, a jak zdejmę to się poprawia, czy to możliwe że przez gumowe etui tak trace na zasięgu ?:przestraszony: 🙁