robert1922 Nie ma takiej możliwości żeby przytyć „na mięśniach" bez ćwiczeń. Jesz i nie ćwiczysz - tłuszcz.
praniedoproszkó Jak na ten wzrost to masz dobrą wagę. Tłuszcz nie sprawi, że będziesz wyglądać lepiej. Z resztą jak byś zrobił sobie dobrą dietę i plan treningowy to w 4 miesiące zrobisz spokojnie 10kg masy mięśniowej. 6 wiedera to ćwiczenie aerobowe od tego możesz jedynie schudnąć... Nadchodzi zima, a to najlepszy okres na pakowanie jak byś teraz zaczął to na lato byłbyś koksemxD
Attacker W 4 miesiące 10kg mięśni? Oddam Ci swoje auto jeżeli zdradzisz mi sekret jak to uczynić Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
carumus1 Mysle ze to jest malo realne ale na pewno jest mozliwosc 😃 na pewno zalezy od genetyki i diety oraz nie opieprzaniu sie W Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
kamilo941 Kiedyś gadałem z pseudo kulturystą, gdy wymawiał słowa 'na mase to ja w♥♥♥♥♥♥♥♥m bigos' widziałem dumę w jego oczach... Od tamtej pory jestem inny człowiekiem.
carumus1 Az 4k kalorii? 😃 ja przy wadze 75 kg miałem ok. 3000 kcal a moje zapotrzebowanie wynosiło 2.5k wiec 4k zdecydowanie za dużo. więcej tłuszczu przybędzie niż mięśni. Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2