cefaloid Co byscie mi polecili z Chinczyków: - idealny rozmiar to dla mnie ekran 4" - nie potrzebuję dual sim (jeśli już w dualu, to w drugim slocie Aero ale jest mi to do szczęścia potrzebne) - ale za to miło by było mieć fizyczny przycisk odbierania rozmów jak mają np Samsung Galaxy - liczy się też w miarę pojemna bateria
Roswell69 Też by mnie to interesowało, jest pełno telefonów 5" trochę mniej 4,5" ale praktycznie żadnych 4"
cefaloid @fake4r wlasnie chce porownac co moglbym miec z chin z tym na co wystarczy na Allegro. A na Allegro to myslalem o LG L7 II...
fake4r Nie zrozumiałeś mnie. Pytałem czy chcesz kupić na allegro chińczyka czy np na aliexpress ? Bo jak wiesz na allegro są i chińskie telefonu a LG do nich nie należy.
cefaloid Ecch no nie zrozumielismy sie obaj 🙂 Chce sam kupic bezposrednio z chin ALBO chce kupic tego LG nie z chin, zaleznie co sie bardziej oplaci.
fake4r No to z china za 600zł, zaokrąglimy do 200$ jest już jakiś wybór tyle że w tej cenie tel już mają większe ekrany niż 4 cale m. in: popularny Lenovo a820, trochę większy a830 Zte v967s Faea F1
fake4r Chyba miałeś na myśli raczej Lenovo A660 ? Trochę ludzi pisze że ma różne bugi w sofcie, więc bym go sobie odpuścił a już jak ma być ip67 to polecam Haiera w718, w dodatku z aero2. Kolega chciał do 600zł więc myślę że trochę ciekawsze modele, no ale z 4 calowym ekranem to ciężko. Może jeszcze Haier W910, albo jakiś inny Lenovo P770.