Dada1710 Tak jak w temacie czy warto kupić SMARTPHONE GT i9300 3G 4,7 Android 4.1 SMARTFON (3511813909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :PP
qurier Zobacz Pentagrama Combo w Media kosztuje nowy poniżej 600zł masz gwarancję w PL 24 miesiące Ma tylko 4" i gorszy aparat
MrSeeba Nigdy nie kupiłbym klona... A jeśli mowa o telefonie do 600zł, polecałbym raczej coś w stylu THL W200, Lenovo A830, czy nieco mniej egzotycznego LG L9
Dada1710 Szczerze to nie kupuj chińskich klonów. Za 600zł to znajdziesz mega mocnego Kruger&Matz. Ale słyszałem że do niego trzeba dużo wgrywać...
m1chal92 Tych podróbek S3 są setki z czego niektóre nawet nie mają Androida, lepiej kup sobie coś typu Kruger&Matz czy Lenovo właśnie.
Dada1710 Kruger&Matz KM0404 jest bardzo fajny, (według mnie) ale słyszałem, że tam dużo trzeba wgrywać lub naprawiać, np. GPS ---------- Post dołączono o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- To jaki telefon według was jest dobry, od razu mowie ze będę używał go do gier, słuchania muzyki, oraz do robienia zdjęć 😉
wojtaz131 @up za 600 zł to sorry ale takiego nie kupisz 🙂 Oczywiście, że kupi. SAMSUNG I9100 GALAXY S II - UŻYWANY (3560951610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Miałem ten telefon i wiem, że wystarczy poświęcić mu trochę czasu i nawet w Vice City sobie pogra... Na Twoim miejscu kupiłbym telefon, a nie "telefon". Masz dużo modyfikacji, kompatybilności, a z takim "telefonem" to nikt Ci nie pomoże, jak się coś zepsuje...
r6team Dokładnie, lepiej kup używanego galaxy s2, niż nowego chińskiego badziewia. Kupisz chińczyka i będziesz żałował.
Dada1710 Dobrze, a są jeszcze jakieś dobre modele do 600 zł? 🙂 ---------- Post dołączono o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- No dobra, całkiem niezły, tylko jak sobie poradzić z tymi odpryskami na metalowej ramce? (SAMSUNG I9100 GALAXY S II - UŻYWANY (3560951610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.)
JBFC.DEF Jeśli ekran jest dobry i bez rys to pal licho. Możesz kupić obudowę-pokrowiec która zakryje inne wady. Sam nie wyobrażam sobie używania mojego s3 bez case-mate. Lepiej leży w dłoni, wreszcie ma masę i go "czuć". Do 20-40 zł dostaniesz już coś dobrego i + dla przyszłej ochrony telefonu jak spadnie.
[usunięty] Z całym szacunkiem, ale miałem w rękach Kruger&Matz Live i powiem szczerze że gry działają tak samo jak na moim S3. Ekrany i aparaty porównywalne.
Izaker Jezeli moge cos wtracic to chce sprzedac mojego SII za 650. Stan idealny, caly czas folia na ekranie i silikonowe etui. A telefon na prawde w dalszym ciagu trzyma poziom patrzac na dzisiejsze nowki w tej cenie 😉 Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
truna Jezeli moge cos wtracic to chce sprzedac mojego SII za 650. Stan idealny, caly czas folia na ekranie i silikonowe etui. A telefon na prawde w dalszym ciagu trzyma poziom patrzac na dzisiejsze nowki w tej cenie 😉 Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 I to jest stanowczo lepszy telefon od jakiejś podróbki