Krzysiek357 Zainstaluj najnowszą wersję i na głównym ekranie zgłośnij. Ja miałem to samo. A teraz jest ok. ---------- Post dołączono o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Instalujesz system normalnie. Nie robisz full wipe itp. Po prostu szukasz paczki i instalujesz 🙂
delanov Jest, albo 3.9.27, albo nowa wersja testowa oparta także na 3.9.27: MIUIv5 - xda-developers DevDB Ja jednak osobiście nie polecam na razie tego MIUI. Całe mnóstwo bugów eliminuje ten ROM do codziennej pracy, szkoda bo jednak wygląd MIUI jest przekozacki.
Tomek2102 Wrzucilem ta 3.9.27 ale mam problem jak wchodze do system/app i chce cos skasować to tel się resetuje używam programu root explorer Notatka od Moderatora: delanov Jest to jeden z bugów o których mówiłem. Nie polecam też używać programów do zmiany taktowania procesora gdyż kończy się to bootloopem
[usunięty] Dwie rzeczy jakie wkurzają to brak wibracji przy połączeniach przychodzących, i dziwna sprawa gdy chce zaznaczyć kawałek tekstu w Gmail aplikacji czy tez programie pocztowym to aplikacje się wyłączają. Reszta działa super i naprawdę polecam.
DR46ON Radio oraz Panorama w aparacie mają być naprawione w następnej wersji. Na dniach ma się podobno pojawić.
Tomek2102 Narazie wgralem inny rom czekam na dobre miui bo jest najlepsze. Jest jakis motyw na miui v5 zeby wygladal jak v4 jest?
Tomek2102 Mi sie wydaje ze przez noc na miui spadnie mniej procent baterii niz na stock romie a na co dzien to zalezy jak kto korzysta
DR46ON No i poprawione. Rom korzysta z kompilacji 9.1.B.1.67 czy to nie jest przypadkiem z TX? Nie pojawią się jakieś komplikacje?
DR46ON Ustawienia są po angielsku... To kaszana trochę... Zrobiłeś Wipe? Autor zaleca z uwagi na zmianę podstawowego Romu.
Krzysiek357 Nie widzie różnic. Ale już radio i panorama w aparacie działa. ---------- Post dołączono o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Nie zrobiłem. Zainstalowałem na tym co miałem wcześniej. Wersja MIUI się też nie zmieniła. Ale radio i panorama w aparacie działają.
DR46ON Wersja się nie zmieniła ale autor w kompilacji 3.10.8 zmienił bazę Romu z 9.1.A.1.145 na 9.1.B.1.67.