Zenderable Wymagania: -ROOT LINK: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys&hl Co otrzymujemy? Dostajemy możliwość ukrycia przycisków funkcyjnych np.: na czas grania (można jakimś wybranym gestem przywrócić). Możemy zmienić ich kolejność (na przykład ktoś ma w starym telefonie przyciski odwrotnie i jest przyzwyczajony - to może sobie zmienić kolejność. Program ma jeszcze opcję dania własnych obrazków przycisków funkcyjnych. Uwaga! Mogą na Xperii SP wystąpić bugi - bo aplikacja dopiero się rozwija.
wisniowy13 O elegancko! Dzięki tego szukałem 🙂 U mnie wlaśnie występuje przyzwyczajenie że wstecz jest po prawej po galaxy advance
leonowy Po przetestowaniu aplikacji i odinstalowaniu jej nad systemowym paskiem pojawił się półprzeźroczysty pasek którego nie ma jak usunąć. Jest tylko na ekranie głównym. Restart urządzenia, anie zmiana tematów ekranu nie pomaga.. Drażni mnie to..
Zenderable @up Przed odinstalowaniem wyłączyłeś wszystko co zmieniłeś żeby wyglądało tak jak wcześniej? Wysłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 4
leonowy Tak, lecz tego paska nie mogę nijak usunąć.. Zainstalowałem ponownie apke, ale w tym momencie żadne ustawienia go nie likwidują.. Jak nie zniknie to wgram od nowa system i tyle.. Edit: Choć przyznam że po dobrej personalizacji aplikacja całkiem nieźle się sprawuje.. Nie chce mi się flashować telefonu więc narazie zostaje.
Grizmo Wiecie może jak ustawić by pasek ciągle był na wierzchu, chodzi mi o zastąpienie paska xperi na Nexus 2, ale bez ukrywania, niby się udaje, ale chowa część ekranu pod pasek..
leonowy Teoretycznie masz tam opcje mówiącą coś w stylu "niech android myśli że pasek systemowy jest wyświetlany" i wtedy powinno wyświetlać prawidłowo, lecz nie w każdym menu się to sprawdza..
kropa1000 A jak uzyskać efekt taki jak na filmiku w Google Play? Jest to jakiś launcher? Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalk 4
Cichy26 A jest może jakaś apka lub da się tą ustawić tak by gdy jest włączony tryb pełno ekranowy lub włączona gra to znika a jak kest normalny tryb to jest ciagle włączony zamiast standartowego paska?
nopel Witam czy aplikacja działa na Xperii M? Jeśli nie to proszę o jakiś zamiennik do niej, bo zamówiłem owy telefon, dopiero potem doszło do mnie, że niby ekran ma 4 cale, ale jeszcze dochodzi "panel" z przyciskami...., i obawiam się, że ten panel bardzo utrudnia pisanie na klawiaturze.
sp4ubw PO ostatniej aktualizacji aplikacja nie działa poprawnie. Nie polecam wydawania kasy na wersję pro.