Mam ten telefon od czwartku i na razie jest świetny, ale ma kilka wad.
Wyświetlacz, nie wiem czy to wina mojego telefonu, czy ma tak każdy model, ale gdy czasem gram sobie w jakieś tam gry, albo przeglądam internet, to wyświetlacz raz jest jasny, po kilkunastu sekundach delikatnie się ściemnia, i tak w kółko. Co jest grane, telefon ani razu mnie nie wypadł czy coś, a tu ten wyświetlacz wariuje.
Podczas słuchania muzyki co jakiś czas, samoczynnie się stopuje, strasznie irytujące.
Telefon potrafi się przyciąć, na głupich czynnościach typu, zrobienie fotki, lub przeglądanie internetu.
Poza tym, część stron w internecie nie chce mi się odpalić, wyskakuje błąd i każe odświeżać.
Bateria trochę szybko "topnieje", przy intensywnym słuchaniu muzyki i przeglądaniu internetu to potrafi spaść o 20% w ciągu godziny-dwóch.
No i telefon jest za cichy, słuchanie muzyki w autobusie to kiepski pomysł, mimo że wszystko gra ładnie i czysto, to jest po prostu za cichy.
Teraz zalety, telefon chodzi płynnie, nie licząc tych przycięć które zdarzają się w sumie dość rzadko. Aparat strzela ładne fotki, wyświetlacz jest duży i telefon ogólnie jest łatwy w obsłudze.
Polecam