DeadIssac Witam! Otoż mam pewien problem. Zaraz po zakupie mojej Zetki i po przeprowadzeniu kilku rozmow telefonicznych przy maxymalnym naglosnieniu musialem wyciszyc dzwiek gdyz rozmowa byla bardzo mocno slyszana. Po jakims czasie gdy od nowa instalowalem system glos rozmow przy maxymalnym naglosnieniu powoduje iz ledwo co slysze osobe z ktora prowadze rozmowe ;/. Prosze o wszelką pomoc
[usunięty] Zobacz w ustawieniach dźwięku jakie masz włączone funkcje, proponuję włączyć clear phase i wyłączyć xloud. tapnięte z zetki
DeadIssac Niestety nic to nie dalo... ciagle jest tak samo. Pragne rowniez dodac ze stalo sie to po okolo miesiacu uzytkowania telefonu. Ponadto, telefon nie byl zalany ani nie mial kontaktu z wodą
[usunięty] Przepraszam za trywialne pytanie ale czy podczas rozmowy próbowałeś podgłaśniač klawisz głośności tapnięte z zetki
DeadIssac Oczywiscie ze tak, byl na maxa. Z ciekawosci uruchomilem telefon ponownie i wszystko wrocilo do normy. Aczkolwiek nie wiem czy to tez nie pomoglo ze po ponownym uruchomieniu, przy nawiazywaniu polaczenia sciszylem na maxa glosnosc i po odebraniu slyszalem bardzo dobrze kolege a po przesunieciu na max jest glosno tak jak ja poczatku. W kazdym razie temat do zamkniecia i z gory dzieki za zainteresowanie tematem
lopez105 witam. Też mam tak samo, czyli co jakiś czas głośnik jest bardzo cichy, ale znalazłem już rozwiązanie. Gdy rozmawiam i jest cichy to ściszam guzikiem /-/ tak ze dwa stuknięcia/ co ciekawe pierwsze naciśnięcie guzika - wcale nie ścisza słuchawki a podgłaśnia !!!!! .Potem działa już normalnie. Nowe oprogramowanie nic nie zmieniło. Może ktoś też w czasie rozmowy to sprawdzi i potwierdzi