judas77 @bartek6622 A widzisz, nie wiedziałem, że jest wersja trial, bo nie ma jej w sklepie. 🙂 Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 4
bartek6622 Trial, ale coś jest właśnie nie tak i nic nie pisze, że trial 😃 A propo wypakowania w instrukcji instalacji wszystko masz napisane o wypakowaniu.
mikesz98 Ale jakim programem cytat:"Pobierz plik z jednego z hostingów Wypakuj całość na kartę SD (folder i archiwum zip)", nie mam opcji Low incoming call volume [ATTACH=CONFIG]59217[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]59218[/ATTACH] czy może być przyczyną że wrzuciłem wszystko do jednego folderu. Już jest ok mój błąd narazie ok.
mikesz98 Tak też zrobiłem , a romik nawet tobie się udał motyw super nie widać różnicy tak od siebie dodał bym menadżer plików , radio , pocztę no i może zmiana zegarka na ekranie blokady bo są troszkę poucinane informacje . Jest już podmieniona pamięć , chyba jakieś zmiany w build.prop ale nie sprawdzałem tak pszypuszczam.
Ironclad Nadal rozwijasz ten Rom? Ciekawy projekt, ale coś mało popularny. Na pewno wielu osobom, którym podoba się oryginalna nakładka Samsunga, przypadłby do gustu. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
bartek6622 Mam zamiar delikatnie udoskonalić to cudo. Tylko że nowy dysk do PC zakładałem i nie mam starych plików. Może poczekam aż coś się z 4.3 zadzieje i wtedy pomyślimy.