Witam wszystkich. Odkopuję staroć 🙂
Teraz te telefony są w wersji Koreańskiej za nieco ponad 100$. Wersja E975 za około 150$. Cena dla mnie szok. Z tego co przeczytałem na xda, tutaj i na ##### to są metody / gotowce na wgranie europejskiego oprogramowania by wersja koreańska działała w PL. Pytanie moje jest do osób które kupowały te telefony.
Niby są refurbished. Ktoś na ##### ostrzegał o problemach. Jakie problemy się zdarzają??? [wiem że sam będę musiał wymienić soft ale z tym chyba sobie poradzę. XDA, custom romy, modemy, CWM, root itp. to znane mi doskonale zagadnienia 🙂
Wszystko działa? (GPS, 3G?, bluetooth?). Dla mnie priorytet to stabilność i dostępność, (funkcje tel. muszą działać - telefon nie może gubić zasięgu, wylogowywać się z sieci, restartować samoczynnie itp.). Poza tym musi działać GPS i bluetooth (dużo jeżdżę samochodem).
Ja obecnie siedzę na Galaxy S3 i mam go serdecznie dosyć. Laguje niemiłosiernie, 1GB ramu to za mało dla mnie [ubija aplikacje przy przełączaniu]. W miarę działa CM ale tam z kolei jest bug i nie da się używać bluetootha. W gry nie gram więc z tego co wyczytałem ten LG powinien mi spasować. Ewentualnie coś innego możecie zasugerować? max. 5 cali, 2GB RAM., nie wolniejszy niż obecny S3. Nexus 4 raczej nie (16 GB to jednak za mało)
[
Dodano: 05 kwiecień 2015 - 00:15]
szukam, czytam... W podobnej cenie jest elephone 6000. Chyba tego wezmę 🙂