Co racja to racja. Chociaż nie raz słyszałem słynny tekścik. "Panie śpieszy mi się" Lub "Panie, my nie mamy od nikogo takiej informacji, żeby jakiś protokół spisywać. Do widzenia!"
Jak to nie pomoże to i tak nagram sobie na spokojnie unboxing 😉 Lustrzanką w 4K elegancko 😉
Co do szczegółu. Trzeba się zabezpieczyć.
Chociaż powiem tak. Pani z sony dzwoni do mnie mówi kuriera proszę się spodziewać między 17 a 18, No to dobra, Pyta czy mi pasuje, mówię oczywiście.
Ten do mnie przyjeżdża po 16. A ja ani roota nie usunąłem ani kopii romu nie zrobiłem, ani telefonu nie przywróciłem do fabrycznych, nie zapakowałem no nic. Dopiero co wszedłem do domu z kobietą. Zmęczeni, bo trochę pochodziliśmy po sklepach, w restauracji się posiedziało i wiadomo no nic się nie chce po powrocie już tylko się walnąć spać 😉
A tutaj telefon. I powiedziałem na odczepnego, że 5 minut i gotowe. W końcu zatrzymałem go 20 minut, na koniec przeprosiłem, aczkolwiek ja proszę Pana otrzymałem tą informację o godzinie Pana przyjazdu od Sony więc ewentualne pretensje proszę zachować dla działu logistycznego Sony. Najśmieszniejsze jest to, że to ten sam gościu, który zawsze u mnie jest i który też przywiózł mi we wrześniu właśnie Ultre.
Jeżeli dostanę nowy telefon jak kolega walky to będę zadowolony. Jako, że miałem ten sam defekt. Na razie czekamy cierpliwie do poniedziałku. Chyba, że sony robi prezenty swoim klientom i wysyła przesyłką Express sobota.