@up
Nieee, no nie wierzę 😉 ja rozumiem że nie każdy potrzebuje tych wszystkich modyfikacji, ale szczerze mówiąc nie rozumiem jak mogą komuś przeszkadzać np usunięte ograniczenia związane z sms/mms 🙂
Jeśli bardzo chcesz mieć rom bez 4 pierwszych modyfikacji to podeślę Ci SecMms.apk sprzed modyfikacji i sobie podmienisz w /system/app
Co do 5 ostatnich modyfikacji - pisałem przecież w #1 że można z nich zrezygnować edytując others.xml
Wstawiłem tam kilka swoich linijek:
<!-- ALEXNDR Settings -->
<CscFeature_Web_EnableDesktopSiteAsDefault>true</CscFeature_Web_EnableDesktopSiteAsDefault>
<CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>true</CscFeature_Web_AddOptionToTerminate>
<CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>true</CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
<CscFeature_RIL_ForceConnectMMS>true</CscFeature_RIL_ForceConnectMMS>
<!-- End of ALEXNDR Settings -->
Można wywalić pojedyncze opcje lub cały w/w tekst i będzie bez modyfikacji oznaczonych w #1 gwiazdką (*)
Zamiast wywalać pojedyncze linie można też zmienić ...>true<... na ...>false<... - na to samo wyjdzie a łatwiej będzie przywrócić te modyfikacje 🙂
---------- Post dołączono o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------
@lakers67
Spoko, wieczorem wrzucę na dropboxa oryginalną aplikacje do sms/mms, bo to nie jest problem 🙂 obecnie nie jestem przy kompie
EDIT - SecMms.apk bez pierwszych 4 modyfikacji (spakowany 7-zip):
XXEMRG_SecMms.7z